January 22, 20169 yr Dimljena rebacka ala Džakarta, i krilca u extra ljutom sosu sa kukuruznim brašnom
January 22, 20169 yr Marinirana piletina (bataci&karabatacibezkostiju) + roštilj tiganj = dečja radost.
January 22, 20169 yr e super je ispalo...jedino sto ja imam taj 1 licni problem sa vodomjab ovo jeo i super je i slicica :) a za vodu - ja bih na ovu kolicinu mesa stavio uvrh glave 1dl vode. verovatnije i manje s obzirom da je pokriveno folijom i da je ova danasnja piletina vec puna vode. a mogla si i da skines foliju 15-tak minuta pre kraja, isparilo bi dosta. Edited January 22, 20169 yr by aram
January 22, 20169 yr bilo je dosta vode ali se napravila i lepa,masna i ukusna supica :P pa sam zakuvala proso u to i bilo odlicno i sutradan e otkrila sam 15tak min da se zapece kozica ali nije puno isparilo... moram na to da obratim paznju,imam taj neki 1 strah...ali ok je jer se napravi supica pa moze neki sos,moze da se zakuva nesto..iskoristi se ugl :P Edited January 22, 20169 yr by ivy
January 23, 20169 yr Pite 2 put, vec sam se falila za testo :) ... za vecers Gothic Horror Vece a posle nesanica i od hrane :). Meso, sir/spanac i jabuka za desert.
January 23, 20169 yr ja mislila nisamjao nesto kuvao :D kod mene brzinska vecera posle celog dana u sumi-belo meso(so,biber) na snicle i zapeceno na tiganju,izvadjeno pa na to bacen crni luk,belog vina i pavlake za sos pa nazad belo meso u to.. prilog bareno povrce(carska mesavina,kukuruz) sa belim lukom,maslinovim i ruzmarinom salata rendana cvekla,sargarepa sa maslinovim.limunom i balzamikom cca-30min