October 24, 20159 yr jeste mnogo, to sam i ja pomislio, menjam plan. inače, ostavljam duže, ali posle jezike kuvam i višak soli izađe na taj način, ali ovde se to neće desiti. tako da će on večeras u rernu na 80 stepeni, kako sam zamislio, pa šta mu bude do jutra.... jedino mi se ne dopada ta kesa za pečenje, koristim je ponekad, ali ne volim da razmišljam o tome od čega je to napravljeno i šta ispušta po hrani, pogotovo za desetak sati u rerni. a opet, ako umotam u foliju, neće biti hermetički zatvoreno. hm....
October 24, 20159 yr Nemoj meni o kesi... Sto se mene tice to ne postoji ;) A sto se tice "hermetike" pa mozes ti da "pritegnes" i foliju da ga ona tobrano zatvori.Samo je pitanje koliko ces da jepresavijas i koliko folije da potrosis.I naravno kakva su termicka svojstva alu folije...
October 24, 20159 yr Kupila slane kore za tortu ( iste kao za rozen tortu ali slane), u Maksiju 170 dinara. Bolje od pečenja korica ili tost hlebova. Po 250 grama rendanog tvrdog sira, iseckanih kiselih krastavčiča, isečene šunke, isečene kuvane šargarepe, 400 g kisele pavlake. Edited October 24, 20159 yr by halloween
October 25, 20159 yr Mousse de chocolate i karfiol au gratin ne pišem po hranama ovde, nema teme koja nije snobovsko proseravanje
October 25, 20159 yr Banatjanine, sta je bilo sa jezikom? pojela maca. a ja skuvala i prozdrala burek sa spanacem i zalila ladnim jogurtom. nedeljni porodicni rucak u mojoj kuci.
October 25, 20159 yr krčkaju se papci za papke u saftu. možda napravim i klot pihtije od viška vasera.