banatjanin Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 jeste mnogo, to sam i ja pomislio, menjam plan. inače, ostavljam duže, ali posle jezike kuvam i višak soli izađe na taj način, ali ovde se to neće desiti. tako da će on večeras u rernu na 80 stepeni, kako sam zamislio, pa šta mu bude do jutra.... jedino mi se ne dopada ta kesa za pečenje, koristim je ponekad, ali ne volim da razmišljam o tome od čega je to napravljeno i šta ispušta po hrani, pogotovo za desetak sati u rerni. a opet, ako umotam u foliju, neće biti hermetički zatvoreno. hm....
Frank Pembleton Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nemoj meni o kesi... Sto se mene tice to ne postoji ;) A sto se tice "hermetike" pa mozes ti da "pritegnes" i foliju da ga ona tobrano zatvori.Samo je pitanje koliko ces da jepresavijas i koliko folije da potrosis.I naravno kakva su termicka svojstva alu folije...
halloween Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) Kupila slane kore za tortu ( iste kao za rozen tortu ali slane), u Maksiju 170 dinara. Bolje od pečenja korica ili tost hlebova. Po 250 grama rendanog tvrdog sira, iseckanih kiselih krastavčiča, isečene šunke, isečene kuvane šargarepe, 400 g kisele pavlake. Edited October 24, 2015 by halloween
aram Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Mousse de chocolate i karfiol au gratin ne pišem po hranama ovde, nema teme koja nije snobovsko proseravanje
darling Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Banatjanine, sta je bilo sa jezikom? pojela maca. a ja skuvala i prozdrala burek sa spanacem i zalila ladnim jogurtom. nedeljni porodicni rucak u mojoj kuci.
aram Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 daj prevedi renneu ove zganjce na francuski, da nas ne blamira vise
ljakse Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 krčkaju se papci za papke u saftu. možda napravim i klot pihtije od viška vasera.
Recommended Posts