October 19, 20159 yr Jucer pravila corbu od hokaido bundeve, sa kokosovim mlekom i svezim korijanderom, prvi put u zivotu. Ispala je perverzno dobra (mislila sam da cu nesto da zeznem pa otud jos vece odusevljenje) ^_^ Malo redja u odnosu na corbe koju obicno jedem po seoskim festama ali dovoljno gusta.
October 21, 20159 yr Musaka zamirisala celu kucu. Ko kolac mirisi. Jadna kamera na fonu. Ko me jebe kad nisam hteo da odvajam za nokiu1020 <_<
October 21, 20159 yr Skoro ko po aramovom receptu samo sto sam dodao i tikvice: patlidzan, tikvice, meso ko bolonjeze sa cimetom i brdom origana, preliv od jaja, kuku brasna, jogurta i parmidjana. Cimet je od musake napravio hit u kuci Edited October 21, 20159 yr by maheem
October 21, 20159 yr ja cimet stavljam u svo mleveno meso koje dinstam sa lukom..naravno negde manje negde vise ali par zrnaca/mrvica je obavezno kod mene danas- krem corba od spanata i punjene paprike Edited October 21, 20159 yr by ivy
October 21, 20159 yr rip :( ja chili con carne bez carne, uz to kačamak od belog ispod kamena plus kupus salata
October 22, 20159 yr sinoc napravila improvizaciju pad thai-a, improvizacija je bila jer nisam imala tamarind, a dobri internet mi savetovao da pomesam pirincano sirce sa braon secerom kao zamenu. vecera ispala bogovska, neplanski stradalo i par flasa vina, a mogu da potpisem da kad budem htela da ponovim sinocnji uspeh da cu ostati gladna i razocarana.
October 22, 20159 yr u tiganju salsiccia finocchiona, u rerni prokulice nablucene i namuljene, u casi ladan grechetto - ko da sam u umbriji
October 22, 20159 yr Upravo sam smandrljala brownies u mikrotalasnoj, za nepoverovati ali ispadoše super. Danas kuvala čorbu od sočiva, strašno potcenjena namirnica kod nas.
October 22, 20159 yr Upravo sam smandrljala brownies u mikrotalasnoj, za nepoverovati ali ispadoše super. Ajde opisi ili da otvaram temu o kuvanju u mikrotalasnoj?