I*m with the pilots Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Jucer pravila corbu od hokaido bundeve, sa kokosovim mlekom i svezim korijanderom, prvi put u zivotu. Ispala je perverzno dobra (mislila sam da cu nesto da zeznem pa otud jos vece odusevljenje) ^_^ Malo redja u odnosu na corbe koju obicno jedem po seoskim festama ali dovoljno gusta.
ivy Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 gulas mesani i gomboce ambiciozno nekoliko sati kasnije
maheem Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Musaka zamirisala celu kucu. Ko kolac mirisi. Jadna kamera na fonu. Ko me jebe kad nisam hteo da odvajam za nokiu1020 <_<
maheem Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 (edited) Skoro ko po aramovom receptu samo sto sam dodao i tikvice: patlidzan, tikvice, meso ko bolonjeze sa cimetom i brdom origana, preliv od jaja, kuku brasna, jogurta i parmidjana. Cimet je od musake napravio hit u kuci Edited October 21, 2015 by maheem
ivy Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 (edited) ja cimet stavljam u svo mleveno meso koje dinstam sa lukom..naravno negde manje negde vise ali par zrnaca/mrvica je obavezno kod mene danas- krem corba od spanata i punjene paprike Edited October 21, 2015 by ivy
ljakse Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 rip :( ja chili con carne bez carne, uz to kačamak od belog ispod kamena plus kupus salata
decak Kejt Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 sinoc napravila improvizaciju pad thai-a, improvizacija je bila jer nisam imala tamarind, a dobri internet mi savetovao da pomesam pirincano sirce sa braon secerom kao zamenu. vecera ispala bogovska, neplanski stradalo i par flasa vina, a mogu da potpisem da kad budem htela da ponovim sinocnji uspeh da cu ostati gladna i razocarana.
aram Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 u tiganju salsiccia finocchiona, u rerni prokulice nablucene i namuljene, u casi ladan grechetto - ko da sam u umbriji
Valk Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Upravo sam smandrljala brownies u mikrotalasnoj, za nepoverovati ali ispadoše super. Danas kuvala čorbu od sočiva, strašno potcenjena namirnica kod nas.
Frank Pembleton Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Upravo sam smandrljala brownies u mikrotalasnoj, za nepoverovati ali ispadoše super. Ajde opisi ili da otvaram temu o kuvanju u mikrotalasnoj?
Recommended Posts