Marcus Wulffings Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 da, samo dinstanje i to je to, ali su i skuplji od standardnih
ivy Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 neki lonac,ne bih se geografski odredjivala ugl u keramicku posudu strpala krompir,sargarepu,bundevu,cluk,bluk,lepo parce juneceg rebra,lovor,kumin,biber,so,papriku,sareni biber u zrnu,nalila vodom,poklopila i sada se to krcka vec sat vremena u rerni..planiram uskoro da izvadim da vidim sta radi i pred kraj da dodam paradjiz,papriku i patlidzan jer mi je mali lonac pa kontam kad unutra malo svene i napravi mesta za ostalo...videcemo,eksperiment je u toku..
ivy Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 neki lonac,ne bih se geografski odredjivala ugl u keramicku posudu strpala krompir,sargarepu,bundevu,cluk,bluk,lepo parce juneceg rebra,lovor,kumin,biber,so,papriku,sareni biber u zrnu,nalila vodom,poklopila i sada se to krcka vec sat vremena u rerni..planiram uskoro da izvadim da vidim sta radi i pred kraj da dodam paradjiz,papriku i patlidzan jer mi je mali lonac pa kontam kad unutra malo svene i napravi mesta za ostalo...videcemo,eksperiment je u toku.. ispalo je genijalno!!!
yolo Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 da, samo dinstanje i to je to, ali su i skuplji od standardnih zavisi gde si kupovao, kod kineza su 400, kod srba koji ih uzgajaju za kineze su 200. skajhajatriste, jel si te volake sam skupljao ili si ih kupovao?
yolo Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 (edited) oooo gde? 150 nije mnogo za to ako su bulletproof (negorki) domaci 80-100 Edited September 29, 2015 by yolo
Marcus Wulffings Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 pitaj singera, našeg četrdesetpeto-blokadžiju, na njegovom pijacu u 44-tom; nisu gorki, ali malo stežu u ustima
Skyhighatrist Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 skajhajatriste, jel si te volake sam skupljao ili si ih kupovao? Sam, ima ih pun q, na metar, metar i po dubine, plutaš laganini i biraš, ko sa police A FreshFish ribarnica mi je dvaes' meteri od gajbe, ako promašim ribare sa brodića u zoru, ceo dan ima friške ribe na ledu. Cene od 5e/kg za inćune/gavrose, 6 za arbune, 7-8 za orade, palamide i brancine, 10-11 za trilje/barbune i najveće lignje koje sam video uživo, pa do 14 za fantastique gambore i 15 za lososa (iz uzgoja)... I to su cene sa pdvom, kod ribara je sve cca 20% jeftinije i na otprilike (daj ovoga za pet evra - on napuni kesu. daj onoga za 10 - opet puna kesa :) ). Samo riba i vino, occasional Mythos. Raj.
banatjanin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) samo još budi ljubazan i napiši gde je taj raj NC: baba ganuš, patlidžan iz kevine bašte i alavasari tahini, a čeka spreman i khubuz libanski 'leba Edited September 30, 2015 by banatjanin
fluffy Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 neki lonac,ne bih se geografski odredjivala ugl u keramicku posudu strpala krompir,sargarepu,bundevu,cluk,bluk,lepo parce juneceg rebra,lovor,kumin,biber,so,papriku,sareni biber u zrnu,nalila vodom,poklopila i sada se to krcka vec sat vremena u rerni..planiram uskoro da izvadim da vidim sta radi i pred kraj da dodam paradjiz,papriku i patlidzan jer mi je mali lonac pa kontam kad unutra malo svene i napravi mesta za ostalo...videcemo,eksperiment je u toku.. i zvuči genijalno! NC: baba ganuš, patlidžan iz kevine bašte i alavasari tahini, a čeka spreman i khubuz libanski 'leba njamix Sent from my iPhone using Tapatalk
katamaran Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Cili s pivom bez piva. Nikako da se odlucim da dodam i pivo http://how2heroes.com/videos/entrees/habanero-flank-steak-chili-w-ale Samo sto ce ovaj put sa fatalijem umesto habanera jer hocu da mu vadim seme. Nenormalno ljuto al mnogo ubavo.
Skyhighatrist Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 samo još budi ljubazan i napiši gde je taj raj Rekoh negde ranije, Nea Roda, poslednje selo do granice sa Svetom gorom, severozapadna strana... Ende, stigosmo kući
Frank Pembleton Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Kolenica ništa? poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts