fluffy Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 patlidzan je zakon!!! nego ja nemam pojma sta sutra da kuvam.. kolut patljidjana, odozgore kolut paradajza, odozgore mocarela, malo maslinovog, biber, so i bosiljak i peci... i neki čorbičak, salata i eto gozbe Sent from my iPhone using Tapatalk
ivy Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 kolut patljidjana, odozgore kolut paradajza, odozgore mocarela, malo maslinovog, biber, so i bosiljak i peci... i neki čorbičak, salata i eto gozbe Sent from my iPhone using Tapatalk e to pravim vec cele jeseni,to i punjeni mesom i paradajizom i povrcem i pohovani i grilovani ...sto se mene tice moze :p ali od druge strane dobijam kucece poglede koji govore -zar opet patlidzan- kad spomenem patlidzan
mire Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 vala baš džaba napominjati, ne jebe živu silu
Marcus Wulffings Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 biće to jedan ratatui od ovih neobičnih patlidžana
fluffy Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 e to pravim vec cele jeseni,to i punjeni mesom i paradajizom i povrcem i pohovani i grilovani ...sto se mene tice moze :p ali od druge strane dobijam kucece poglede koji govore -zar opet patlidzan- kad spomenem patlidzan onda predji na tikvice :D Sent from my iPhone using Tapatalk
ivy Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 (edited) tikvice su bile na pocetku leta..sada se prelazi na bundevu i karfiol :P inace izgrilovala sam patlidzan,ispekla vrat na ciganski i posle mesa na istom tiganju ispekla paprike i salata-paradajiz,krastavac,srebrenjak i neki sjenicki sir i corbica od povrca Edited September 27, 2015 by ivy
fluffy Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 :) al opet patlidžan (ja ga mogu svaki dan) Sent from my iPhone using Tapatalk
betty Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 biće to jedan ratatui od ovih neobičnih patlidžana odlicni su. treba im mnogo manje vremena da smeksaju od obicnih patlidzana. manje termicke obrade.
Recommended Posts