assück Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 ja marinirane furam, i mogao bih da ih jedem i same a ove velike koje je gazmet pokazao sam zobao jednom na krfu, totalna brutalnost od salate. rukola, djumbir, prezajeban dimljeni losos i ovi tresnja kapitalci. sickcina koliko dobro
darling Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 jer mi je ostalo kondenzovanog mrzelo me da se drndam sa sladzom, pa sam u ostatke kondenzovanog umesala pastu od pecenih lesnika (ispekla lesnike, ogulila ih, u blenderu samlela u pastu) i jos malo obicnog mleka i dobila ovo: ajme bozanstveno je. sad jos da smislim kako da nazovem ovu lesnikoladu, lesnikelu ili kako vec... i da me ne mrzi da napravim jos jednom i da kvantifikujem odnose sastojaka.
Аврам Гојић Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Bolestan sam, jede mi se slatko, i izgleda da pravim pitu za babu Chohano. Videcemo kad se stegne.
ordi Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 (edited) pržim adidas slaninče, dobro zasoljeno, tanko sečeno, na mas, dodam smućkana jajca i rendanog edamerka i da vidiš doručka. uz paradajza i jogurca, naravno. i beli leba. Edited July 11, 2015 by ordi
Vapad Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 (edited) Hey people, pitanjce, merkam onu janjetinu u maxiju, ne deluje previse lose, jedino što je svako parče veće od moje rernice, šta da tražim šta da ciljam pitanje je sada, hoću da pečem jagnjetinu a nisam nikada...nešto za prvi put...ako treba pekač, uzeću, nije problem, ali hoću da probam. EDIT: BTW, Ordi, how you duin Edited July 11, 2015 by Vapad
Аврам Гојић Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 (edited) Hey people, pitanjce, merkam onu janjetinu u maxiju, ne deluje previse lose, jedino što je svako parče veće od moje rernice, šta da tražim šta da ciljam pitanje je sada, hoću da pečem jagnjetinu a nisam nikada...nešto za prvi put...ako treba pekač, uzeću, nije problem, ali hoću da probam. EDIT: BTW, Ordi, how you duin Ciljaj pleckicu najbolje, pa je namazi recimo nanom i kuminom i solju, i peci lagano, recimo na 150 stepeni 4 sata komad od dve kile, i na kraju otvori i dopeci na najjace. Upravo pecem plecku od kilo i po :) Edited July 11, 2015 by Грешни Василије
Vapad Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Ovo bi moglo na topik (Kada bi postojao): kako naterati debelog čoeka da zabali Ok, kontam da treba zaklopljeno ili u foliji, dve kile plećke, nana, kumin, so noted... ako budem uspeo da završim "volonterske" radove danas ću već nabaviti meso. Hvala kolega! Now cooking: rozbratnice na povrću sa lukom
Аврам Гојић Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Ovo za nanu i kumin je onako arapski tejk, ali ja poslednjih godina maltene samo tako pravim, bas se odlicno slazu ukusi. Dodaj i beli luk zgnjeceni.
Bujodrag Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Kajgana sa tri vrste slanine: obična barena, domaća panceta i domaća sapunjara. Feta sir i sveže paprike za prilog i šufnudle umesto hleba. Njam.
ordi Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 EDIT: BTW, Ordi, how you duin ne volim ti ja janju, zato opet ću, čini se, kod renea na has :D
Recommended Posts