Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

nemam :(

imam pilece batake i karabatke,mladi krompir,tikvice,luk...nisam nesto inspirisana...vec vidim da cu da stavim sve u rernu i gotovo..

koliko trebaju da se peku ovi delovi piletine sa kostima u rerni?

• Replies 11.1k
  • Views 809.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

odradi ih u kesi, super ispadne

Treba bataku jedno 45 minuta u rerni

NC: mučkalicu, prvu ovogodišnju

e hvala..a u kesi?ako nadjem neku

u kesi jedno 25minuta

pravim grashak prvi put u zivotu i dacu sve od sebe

• Author

to je zesca jebada, narocito ako je iz konzerve

ma da :D zajebo sam se, ispalo je toliko dobra da mi cura više neće da kuva, a nije volela grašak do danas.

ma to ona sto te voli :)

e na kraju ispao pileci paprikas,slican kao prosle nedelje a ionako ima drugu publiku pa je svejedno...jer hocu da imam rucak i za sutra,neki idu na riblju corbu,neki putnici dolaze pa sam se odlucila za izdasnije jelo..pa nek jede ko stigne,sta da im radim..

nego slatkocu sam ovaj put resila sa 1 dl belog vina i to cini svu razliku!

prženice+krem sir+edamer+(serđo) mortadela+kornišoni

danas sam prvi put sam pravio jednu salatu, koju sam prvi put video kod tetke. dakle: zelena salata (marula za banatjanina, dok je jos uvek ima), paradajz, suve brusnice, malo pecenice, mulje i so. ubija salata.

zaprzio sam i neke sumljive kobaje.

pasta (+feta+špinat+sardine)

ima bude jebački

danas sam prvi put sam pravio jednu salatu, koju sam prvi put video kod tetke. dakle: zelena salata (marula za banatjanina, dok je jos uvek ima), paradajz, suve brusnice, malo pecenice, mulje i so. ubija salata.

zaprzio sam i neke sumljive kobaje.

žena cepa marulu i kod joj vreme nije, na nos mi izašla. meni tu pečenica višak, ali fino zvuči

meni zelena salata za april/maj i gotovo.

nc-punjenje paprike i tikvice