Vapad Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) Pileći ćevap. Mleveni batak i karabatak sa sitno seckanom pančetom, dodao prezle, malo mulja, biber, peršun seckan sitno i oblikovao u "ćevap" te pržio na mulju i puteru. Ali nisam zato ovde, ovde sam zato što sam za nešto relativno sitno, oko sto dindžera, u maksiju kupio pastu od paprike i ukus mi se jaaako sviđa, te bih da preporučim kao nešto što vredi probati Edited June 30, 2015 by Vapad
ivy Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) da,harisa pasta mene odbija jedino pomisao koliko je to ljuto....jel ljuto? Edited June 30, 2015 by ivy
Čutura Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 da,harisa pasta mene odbija jedino pomisao koliko je to ljuto....jel ljuto? nije specijalno ljuto, vise je kiselo
renne Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 U svakom maxiju. Pričamo o harisi već dve godine. Jeste ljuto, i treba da bude ljuto 1
ivy Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) nije specijalno ljuto, vise je kiselo e kul...onda cu da potrazim u tempu edit-eno kaze rene da je ljuto :( Edited June 30, 2015 by ivy
Čutura Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 pa sad, to je individualno, meni je vise kiselo nego ljuto
Vapad Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Nije uopšte kiselo, jeste ljuto, ali ne previše, i pored toga je ukus, naravno, tucane paprike. Odlično. Pa gde to pričate već dve godine, primetio bih valja :P
Frank Pembleton Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Pričamo pričamo.Jerbo su bile sakrivene pa smo navodili ljude. Odličan odnos cena/kvalitet Poslato sa WC šolje by BVK
yolo Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 jel ljuto? nije specijalno ljuto, vise je kiselo Jeste ljuto, i treba da bude ljuto meni je vise kiselo nego ljuto Nije uopšte kiselo, jeste ljuto, ali ne previše
ivy Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) pa da,to je problem..a sad me jako zanima da probam...nista,nacicu da probam pa pokloniti nekome ko voli ljuto.. kad smo vec ovde-nemam pojma sta da kuvam danas <_< Edited July 1, 2015 by ivy
Recommended Posts