Frank Pembleton Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Video danas u lokalnom maxiju dobrooo parče al me mrzelo da teglim kući... Poslato sa WC šolje by BVK
Bujodrag Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Ode u rernu Joj, njam. Evo, i ja spremam nešto slično. Samo bez rerne.
renne Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Video danas u lokalnom maxiju dobrooo parče al me mrzelo da teglim kući... Poslato sa WC šolje by BVK I ovo je iz maxija, imaju fenomenale jagw ovijeh dana
ivy Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 pasulj sa slaninicom i mnoogoo povrca-mlade sargarepe,zeleni,krompira i tikvica
gospa buba Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) decooo. imam neke zmrznute morske plodove. kako se to sprema, da ne bude posle mnogo je bilo dobro popili smo po dve chashe ^_^ dajte neku ideju Edited June 28, 2015 by gospa buba
Frank Pembleton Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Krilca od sinoc u marinadi, sad ce u relnu...
ivy Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) e da, i musaku od tikvica koje sam još juče ujutru posolila ali me omeo 1 lep dan Edited June 28, 2015 by ivy
aram Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 decooo. imam neke zmrznute morske plodove. kako se to sprema, da ne bude posle mnogo je bilo dobro popili smo po dve chashe ^_^ dajte neku ideju ili pasta ili rizoto. neka duga pasta, trebalo bi linguini, al ako nema onda koja ima. ja vise volem rizoto
gospa buba Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 znam bre pasta lingvini, al kako prazivotinje da skuvam, shta da im radim. dok ja dodjem do rezanaca, ondak je lako :lala:
Haralampije Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) improvizuj,neces pogresiti ako ih odradis na mulju na kome si prodinstala bluk.dodas malo mediteranskih zacina ,ako volis par pelata ili par.soka ako ne mesto toga neko suvo belo vino Edited June 28, 2015 by Haralampije
aram Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) bre lako :) na mulje bacis dva cena malo nagnjecenog bluka, dok ne zazuti lepo (onda bi ga trebalo vaditi, al ja volem pa ostavim), sunes ozgo te plodove, pustis da voda ispari, podlijes sa deci vina i dodas zacine sta volis (ja peperoncino, tj. tako neku mrvljenu suvu papriku i svez persun) i opet pustis jedno 5 min da vino ode. to ti je to, ako ces na belo, ako dodas paradajz posle onda jos deset min ako je svez, 3 min ako nije. edit: eto i haralampije se slaze :) Edited June 28, 2015 by aram
assück Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 ja stavim malo paradajz soka da zacrveni, svez paradajz pusta previse vode sve ostalo kao gore navedeno
Recommended Posts