Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

sve nešto forumaško...

merdžimek čorbicu by fluffy, bUraniju od tikvica by adam,

salatu sa makedonskog pink paradajza i sjeničkog ovčijeg sira + pileći bataci, rskavo pohovani

i Vajfert, 'ladan.

Posted

Sad ću metim pasulj da se krčka, sa kolenicom, idealno vreme za to

• +1 1
Posted

sve nešto forumaško...

merdžimek čorbicu by fluffy, bUraniju od tikvica by adam,

salatu sa makedonskog pink paradajza i sjeničkog ovčijeg sira + pileći bataci, rskavo pohovani

i Vajfert, 'ladan.

sve ostalo + 5 :)

Posted

sad imam skuvan pirinach, isprzen lukac i cele tikvice, nishta nad njima nije pochinjeno.

shta mi je najbrze, hocu da me nema u 15 do 15?  moze jaja moze sir moze jogurat. mogu paradajzi.

Posted

Sir na tiganj da pocne da se przi, jaja preko, pustis da uvati belance pa tek onda promesas, i eto savrsene kajgane, uz nju paradajz salatu i pijes jogurat i eto savrsenstva za 10 minuta 

Posted

sad imam skuvan pirinach, isprzen lukac i cele tikvice, nishta nad njima nije pochinjeno.

shta mi je najbrze, hocu da me nema u 15 do 15?  moze jaja moze sir moze jogurat. mogu paradajzi.

tikvice na trake ljustilicom, bacis na vrelo ulje, ne treba vise od 3-4 min uz stalno mesanje. ubacis taj lukac, promesas, dodas soja sos i sweet chilli, ubacis pirinac, promesas da se malo ugreje i sjedini i uzivaj. brzo i efikasno. ako neces ljuto za decu ili nemas sweet chilli sos, dodaj soja sos i kasiku dzema pa posle odraslima (ako volite) ljuto u tanjir kad sipas. izmesas i to je to. 

alternativno, tikvice na tanko ljustilicom, na vrelo ulje, przucnes kao pre, sjedinis s lukom, preko pirinca, bacis preko kasiku pavlake/sira i to je to. 

Posted (edited)

tikvice na trake ljustilicom, bacis na vrelo ulje, ne treba vise od 3-4 min uz stalno mesanje. ubacis taj lukac, promesas, dodas soja sos i sweet chilli, ubacis pirinac, promesas da se malo ugreje i sjedini i uzivaj. brzo i efikasno. ako neces ljuto za decu ili nemas sweet chilli sos, dodaj soja sos i kasiku dzema pa posle odraslima (ako volite) ljuto u tanjir kad sipas. izmesas i to je to. 

alternativno, tikvice na tanko ljustilicom, na vrelo ulje, przucnes kao pre, sjedinis s lukom, preko pirinca, bacis preko kasiku pavlake/sira i to je to. 

znala pa zaboravila, tenks. u trenutku konachnog reshenija nestao internet, pa sam morala da se snadjem. izrendala 1 tikvu, 2 jajeta, jogurat, komad sira, u rernu i cao. vecheras cu da prebrojim ko preteko :D

Edited by gospa buba
Posted

metnuo koleno pored juneceg mesa u paprikas. zanima me rezultat sutra

Posted

Kleknuo si u paprikaš?

:o

+ 1

možda je dobro za kosti :)

Posted

e a ja sam danas mogla pasulj zbog vremena ali sam se kasno setila... ipak ce biti gratinirani karfiol

u nedelju ce biti idealan dan za pasulj,bar sto se vremena tice

Posted (edited)

Jagnje? ????

Poslato sa WC šolje by BVK

Edited by Frank Pembleton