Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

Zato što je lepo ukuvaju kada su neočišćeni, i onda od njim možeš da napraviš extra sos posle flambiranja u viskiju.

• Replies 11.1k
  • Views 817k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

jos jedan pokusaj da se napravi pravi seljacki lebac

36797deb282624e59b9a21f19e600969.jpg

daj poprecni presek, da vidimo kakav se seljo krije unutra :)

liči...

6321be25001b773d490f61c05aaa3c51.jpg

evo i preseka

sta znam, moze to i bolje, cini mi se. trebalo je da ga pecem jos 5 minuta svakako, ali videcemo kakav ce biti sutra. ovo je bila kombinacija belog i integralnog brasna, sledeci put probam sa razanim...

Pa gde seljački sa tom kombinacijom brašna

Jesi to nabavio novu rernu?

ma nisam, peko ga na 250, ali poklopljen u kaseroli pola sata, pa jos 20 minuta bez poklopca.

a sta hvali kombinaciji brasna?

evo ja nova torta :)

nemam preterano mnogo iskustva u kuvanju, ali volim da se petljam po kuhinji i isprobavam nove ukuse i recepte :)

danas sam bio zaludan i gledao sta da spravim, pa sam naisao na ovo (upravo se krcka, privodi kraju)

http://www.becook.com/sr/recept/slatko-slana-svinjetina.htm

uz to sam spremio pirinac, malo jaci po ukusu.. sa dodatkom zacina C (jbg, mnogo volim taj zacin) i karijem.. normalno sve kuvano na kraju to dodao

nisam do sada zalazio na ovaj deo foruma, ali cu poceti da vas pratim, skupljam znanje i ponekad iskucam nesto :)

Pizza  from scratch sa nekim mikserom. Prosli put mi je imala nikad savrseniju koricu al mi testo nije lepo naraslo.Valjda sam provalio gde sam gresio sa kvascem...

• Author

ako hocete da vam kuca mirise na povrce dok kuvate skembice, lonac mora da izgleda ovako:

74172d3e34ab021910222a4d013b7bd2.jpg

Edited by yolo

ha ha nema tog povrca koje ce anulirati miris skembeta!

• Author

poklonim ti 2 kila skembeta pa se cujemo 2 dana kasnije kad skuvaš

osećam se kao onaj sa reklame za onaj pesticid. ja sam se te napasti resio!

kod mene se to kuva 1-2 puta godisnje i nije bas toliko nepodnosljivo,vise mi smeta recimo kad se peku girice

drugari, treba mi pomoc hitno.pravim gulas i kupio sam susenu bukovacu. kako se to obradjuje? jel se smao ubaci u nekom trenutku ili se prvo stavi u vodi sa strane pa se onda ubaci? i koliko dugo se krcakju kad se ubace?