ivy Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Meni je bilo grozno. Bio je doduse jos malo zelen, ali ukus je bio kao da jedem pecenu bundevu ili tako nesto. ovde je veći problem to što je tebi pečena bundeva grozna :p
Аврам Гојић Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Pečem bolonjeze picu! Ostalo mi od juče fantastičnog bolonjeze sosa. To na testo, a preko, ovčji sir, parmezan, ultratanko sečeni crveni luk.
Аврам Гојић Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Svi me zezaju za taj luk ali ja volim :( i navikao sam druge konzumente.
Marcus Wulffings Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 možda ne treba da ga sečeš tanko, nego deblje to ti je u pašticadi zakon kada se zapeče bude još slađi
Аврам Гојић Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 vreme je problem...15 minuta se peče na maksimumu, pa šta ispadne. ali iseći ću neke kolutove deblje da vidim šta će biti
Marcus Wulffings Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 (edited) možda bi mogao da krupno sečeni da izdinstaš pa ga takvog staviš na picu Edited November 2, 2014 by Marcus Wulffings
ljakse Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Napravio humus po Šlomijevom fazonu (osim dodavanja bluka i malo sveže mlevenog kumina). Isti kurac što se tiče teksture, biće da je ipak do gedžeta.
yolo Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Napravio humus po Šlomijevom fazonu (osim dodavanja bluka i malo sveže mlevenog kumina). Isti kurac što se tiče teksture, biće da je ipak do gedžeta. mislis nisi ga umutio na kremasto? to je i moj zakljucak, mora zajebana masina sa mnogo vati snage.
ljakse Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Da. Kuvao sam leblebije još duže nego inače (a inače ih kuvam dok ne budu skroz meke), da sam ih ostavio koji minut duže dobio bih kašu.
yolo Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 a posle toga? dodatna kriogena termicka obrada?
ljakse Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 (edited) Da da, sve kako kaže. Naravno, nisam detaljno čistio od ljuski (ne verujem ni da je on to radio, drkanje je), samo ono što sam video da je otpalo i još pomalo. Do jaja je humus, ali nema teorije da se postigne ona glatkoća. Ko ga jebe. Edited November 2, 2014 by ljakse
yolo Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 meni je ispalo bolje nego uobicajeno ali ne kompletno kao njegov humus. meni je otisao u flafi stranu, sto mi se zapravo na kraju i dopalo, vazduzastiji je, kao da sam ga napravio u onom pako dzetu.
ljakse Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Inače, ovih nedelja sam eksperimentisao sa dva druga tahinija (uglavnom pošto me je mrzelo da se probijam kroz šut i mašine do Vera u V. Stepe). Uzeo onaj makedonski sa Kalaharijem dole i uljem preko, i onda onaj Bioland. Realno se slabo primeti razlika u humusu, izvali se tek kad jedeš sam tahini.
Recommended Posts