Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

marinirala sam povrce-patlidzan,tikvice,paprike nekoliko vrsta,bundevu,sargarepu,cluk,bluk prelila mesavinom mulja,balzamika,seckanog bluka,so,sveze mleveni biber,majcina dusica i ona provansanska mesavina pa je to odstojalo u fridzideru oko sata..sada je u rerni na 200c oko 30-40min

pa cu od toga da pravim salatu za rucak sa volovskim srcem i feta sirom i jos mulja :P

Edited by ivy

• Replies 11k
  • Views 807.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Falafel pljeske u rerni. Napravio smesu pre dva dana, od nekuvanih (samo potopljenih) leblebija, pri vađenju iz fridža istripovao da nije dobro povezano i da će se raspasti u ulju, pa reko aj ovako, taman će biti manje hevi. Uz to krunpir pire i humus (ako je živ).

Edited by ljakse

i, kako ispalo? rerna mi malo sumnjiva za to al pričam napamet pošto nikad ne probah u njoj

nedelja... ygune3a5.jpgureqamar.jpgorada, krumpir, salata i cvekla sa pavlakom i pinjolama...

Zavist, zavist! I eksterijer i ručak divni.

5uva6yma.jpgIndjiski kari sa piletinom, kokosovim mlekom i pirinčanim nudlama: crveni luk, šargarepu, ljutu zelenu papričicu izdinstala. Dodala crveni krompir, tikvice, djumbir, kockice belog pilećeg mesa (propržene na susamovom ulju) kumin, kari, malo limunovog soka, biber, morsku so i zalila kokosovim mlekom. Sve pomešala sa obarenim pirinčanim nudlama. zyruge2y.jpg

@halloween: hvaala :)

Edited by fluffy

Zavist, zavist! I eksterijer i ručak divni.

+1

samo, uz ovakvu terasu ide neki napucani weber..

a dobro, flafi nije odavle pa joj se može

a odakle je?

spremio krilca za sutra...a i probacemo majonez by stapni mixer.Mad znam da to ne postojitm

mi smo upacovali jagnje pa pečemo sutra kod kume, plus će kuvamo teleću čorbu

Naravno da sam odatle... ovo je privremeno.. a weber koji nadjoh je sjajan, na plin itd, al' preskup.

A, što se klope tiče to sve kuvam i jedem i u BGu, sem što su ovde egzotične namirnice i voće džabe..

Pa dok je privremeno nisi :)

Uživaj dok možeš u svim tim namirnicama...

Pa dobro :)

Uživam ;)

Jagnjećina

d528c938d3f0785f115539b496cb4b1c.jpg

Teletja čorba

52019a3549ee9eb57beefb38bd59e4f5.jpg

Trakice™

f3d5ce7ec43c3dc236537956a4000e3e.jpg