Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

marinirala sam povrce-patlidzan,tikvice,paprike nekoliko vrsta,bundevu,sargarepu,cluk,bluk prelila mesavinom mulja,balzamika,seckanog bluka,so,sveze mleveni biber,majcina dusica i ona provansanska mesavina pa je to odstojalo u fridzideru oko sata..sada je u rerni na 200c oko 30-40min

pa cu od toga da pravim salatu za rucak sa volovskim srcem i feta sirom i jos mulja :P

Edited by ivy
Posted (edited)

Falafel pljeske u rerni. Napravio smesu pre dva dana, od nekuvanih (samo potopljenih) leblebija, pri vađenju iz fridža istripovao da nije dobro povezano i da će se raspasti u ulju, pa reko aj ovako, taman će biti manje hevi. Uz to krunpir pire i humus (ako je živ).

Edited by ljakse
Posted

i, kako ispalo? rerna mi malo sumnjiva za to al pričam napamet pošto nikad ne probah u njoj

Posted

nedelja... ygune3a5.jpgureqamar.jpgorada, krumpir, salata i cvekla sa pavlakom i pinjolama...

Zavist, zavist! I eksterijer i ručak divni.

Posted (edited)

5uva6yma.jpgIndjiski kari sa piletinom, kokosovim mlekom i pirinčanim nudlama: crveni luk, šargarepu, ljutu zelenu papričicu izdinstala. Dodala crveni krompir, tikvice, djumbir, kockice belog pilećeg mesa (propržene na susamovom ulju) kumin, kari, malo limunovog soka, biber, morsku so i zalila kokosovim mlekom. Sve pomešala sa obarenim pirinčanim nudlama. zyruge2y.jpg

@halloween: hvaala :)

Edited by fluffy
Posted

Zavist, zavist! I eksterijer i ručak divni.

+1

samo, uz ovakvu terasu ide neki napucani weber..

Posted

spremio krilca za sutra...a i probacemo majonez by stapni mixer.Mad znam da to ne postojitm

Posted

mi smo upacovali jagnje pa pečemo sutra kod kume, plus će kuvamo teleću čorbu

Posted

Naravno da sam odatle... ovo je privremeno.. a weber koji nadjoh je sjajan, na plin itd, al' preskup.

A, što se klope tiče to sve kuvam i jedem i u BGu, sem što su ovde egzotične namirnice i voće džabe..

Posted

Pa dok je privremeno nisi :)

Uživaj dok možeš u svim tim namirnicama...