September 13, 201410 yr marinirala sam povrce-patlidzan,tikvice,paprike nekoliko vrsta,bundevu,sargarepu,cluk,bluk prelila mesavinom mulja,balzamika,seckanog bluka,so,sveze mleveni biber,majcina dusica i ona provansanska mesavina pa je to odstojalo u fridzideru oko sata..sada je u rerni na 200c oko 30-40min pa cu od toga da pravim salatu za rucak sa volovskim srcem i feta sirom i jos mulja :P Edited September 13, 201410 yr by ivy
September 13, 201410 yr Falafel pljeske u rerni. Napravio smesu pre dva dana, od nekuvanih (samo potopljenih) leblebija, pri vađenju iz fridža istripovao da nije dobro povezano i da će se raspasti u ulju, pa reko aj ovako, taman će biti manje hevi. Uz to krunpir pire i humus (ako je živ). Edited September 13, 201410 yr by ljakse
September 13, 201410 yr i, kako ispalo? rerna mi malo sumnjiva za to al pričam napamet pošto nikad ne probah u njoj
September 13, 201410 yr nedelja... orada, krumpir, salata i cvekla sa pavlakom i pinjolama... Zavist, zavist! I eksterijer i ručak divni.
September 13, 201410 yr Indjiski kari sa piletinom, kokosovim mlekom i pirinčanim nudlama: crveni luk, šargarepu, ljutu zelenu papričicu izdinstala. Dodala crveni krompir, tikvice, djumbir, kockice belog pilećeg mesa (propržene na susamovom ulju) kumin, kari, malo limunovog soka, biber, morsku so i zalila kokosovim mlekom. Sve pomešala sa obarenim pirinčanim nudlama. @halloween: hvaala :) Edited September 13, 201410 yr by fluffy
September 13, 201410 yr Zavist, zavist! I eksterijer i ručak divni. +1 samo, uz ovakvu terasu ide neki napucani weber..
September 13, 201410 yr spremio krilca za sutra...a i probacemo majonez by stapni mixer.Mad znam da to ne postojitm
September 13, 201410 yr mi smo upacovali jagnje pa pečemo sutra kod kume, plus će kuvamo teleću čorbu
September 13, 201410 yr Naravno da sam odatle... ovo je privremeno.. a weber koji nadjoh je sjajan, na plin itd, al' preskup. A, što se klope tiče to sve kuvam i jedem i u BGu, sem što su ovde egzotične namirnice i voće džabe..