maheem Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 paprikas za sutra se sprema, vec se vidim oko 1-2am kako ga "probavam"
Valk Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Projarice sa duvan-čvarcima i buđavim sirom. Izmišljala sam nešto, ako se ne javim - da znate zašto.
katamaran Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Otprilike ovako nesto http://how2heroes.com/videos/entrees/habanero-flank-steak-chili-w-ale samo sam ubacio i slaninu a izbacicu ove kerefeke sa kakaom i tamnim pivom. Pred kraj seckam moj prvi habanero i u hodu cu odluciti koliko cu ga upotrebiti :) edit: proslo vatreno krstenje :) Stavio sam ceo habanero pa nek ide zivot. Dok sam je sekao ucinilo mi se da nije previse ljuta pa sam skinuo rukavice. Definitivno nemam osetljivu kozu jer je ni najmanje nisam osetio. Na kraju sam samo liznuo onaj kapsaicin sa prstiju i ovo je nesto najluce sto sam ikad probao al uopste nije neprijatno. Ce gi vidimo kakav ce na kraju ispasti cili sa njom. Najludje je sto te ne zvekne sva ljutina odmah nego tek posle nekih 5-6 sekundi. Edited September 4, 2014 by katamaran
maheem Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 musaku sa tikvicama, krumpirom i narafno mesom.krompir prvo kuvam pa onda u pećnaju.imate li neki savet? kakav preliv pravite za odozgo?
maheem Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 ja umutim koje jaje, dodam mleko i pavlaku to i možda neki sir rknem na kraju. thx musaka mi nikad ne ispadne da je možeš u komadu izvaditi - raspada se i to me poprilično iznervira. al danas sam rešio da me to ne dotiče ič.
aram Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 to i možda neki sir rknem na kraju. thx musaka mi nikad ne ispadne da je možeš u komadu izvaditi - raspada se i to me poprilično iznervira. al danas sam rešio da me to ne dotiče ič. usoli tikvice ranije, da puste vodu. mozes i u brasno da ih uvaljas posle. povecaj kolicinu jaja, da smesa bude cvrsca kad se zapece. ja volim da rknem neke budjave sireve ozgo na samom kraju, tek da se zatope.
maheem Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 izdubio i usolio. mislim da sam pogrešio što sam ih izdubio.oprezno ću povećati količinu jaja. voleo bih da očvrsnu musaku al i da se ne osete :Dthx
fluffy Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 nedelja... orada, krumpir, salata i cvekla sa pavlakom i pinjolama...
ivy Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 punicu patlidzane mlevenim mesom i pecem ,,hleb,, od semenki,bez brasna da imam za dorucak u rudniku http://istineilaziohrani.blogspot.com/2010/05/dobar-kruh-za-dobar-pocetak-dana.html
ivy Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 paradajiz corbica sa sargarepom i pohovani patlidzan u rerni
maheem Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 (edited) hm prijeo mi se kiseli kupus sa ovčetinom, međutim kiselog kupusa nema a ovčetinu tj. jagnjetinu ne seku na manje komade u skrnavoj Idei (neću više nikada ići u njihov obližnji market, raspored im je idiotski, idioti za kasama, moraš da moliš za korpu,...) pa sam odlučio da kuvam meso sa svežim kupusom. izdinstao luk, bluk, šargarepu, ljutu papridžonu, lovor, kim, papriku, malo sušenog paradajza, masne komade šunke, meso, roknuo kupus, paradajz pelat, malo domaćeg balzamika i čekam sad da vidim šta će ispasti. malo sam dolio vode. mislio sam rknuti krompir na kocke ali mislim da ću pire napraviti. nisam kuvao svež kupus nikada, ne znam kako će da ispadne al prilično funky miriše.btw srećan GO Vasiliju :) Edited September 12, 2014 by maheem
Recommended Posts