ivy Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Tako i treba. Rezanci nisu za supu nego za mak!A, i tako su bljak.tako je!!!oduvek sam mrzela rezance u supi
assück Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 domaci tanki rezanci su samo za supu, i sve samo ne bljak. a knudle nikada nisam pravio, ne mislim da je sada trenutak da pocnem. one savrsene kakve pravi caletova keva nema sanse da zgotovim. fali mi jos jedno 20 godina zivota
Bujodrag Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ma, volijem i ja rezance, al' me smara kad u sirotom tanjIru supe bude pola kile testa.
aram Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 a što ne bi bio trenutak da počneš da praviš knedle?misssim 3 minuta posla...
mire Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 ja za supu pravim solidne grobljanske knedle...
darling Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) kod mene testovdan. kuvala sam teksasku proju i kolac bez raf. secera (cao, ajvi :))dobri su recepti. nisam nista menjala, osim sto sam proju radila s maslinovim. Edited November 22, 2013 by darling
ivy Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 zanimljivi su recepti na blogu,posebno ovaj deo bez brasna...npr http://jubistacha.blogspot.com/2013/11/muffini-od-banane-i-jabuka-bez-brasna-i.html#moreiako ima tih recepata gomilu po netu nego ja ne spremam..npr pavlova ili neka slicna varijanta mi je u glavi vec danima al me mrzzziiii al ovi mafini zvuce jednostavno i zanimljivo
darling Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) ti su mi sledeci na listi. ovo sam pravila http://jubistacha.bl...i-marelica.html i super je.pavlovu ne znam kako mozes bez secera. osnova pavlove je secer. Edited November 22, 2013 by darling
nisam ja Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 knedle su car!prave se žmurećki, al realno ne treba ništa u supi. mmmmm sad mi se jede supa.
Recommended Posts