Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

pa knedle se barem naprave za dva minuta

• Replies 11.1k
  • Views 808.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Tako i treba. Rezanci nisu za supu nego za mak!A, i tako su bljak.
tako je!!!oduvek sam mrzela rezance u supi

domaci tanki rezanci su samo za supu, i sve samo ne bljak. a knudle nikada nisam pravio, ne mislim da je sada trenutak da pocnem. one savrsene kakve pravi caletova keva nema sanse da zgotovim. fali mi jos jedno 20 godina zivota

Ma, volijem i ja rezance, al' me smara kad u sirotom tanjIru supe bude pola kile testa.

#1 world problems

a što ne bi bio trenutak da počneš da praviš knedle?misssim 3 minuta posla...

kad dodjem u tvoje godine :D

ili da se vratiš u moje?

Za supugotowe_knedle.jpg

ja za supu pravim solidne grobljanske knedle...

kod mene testovdan. kuvala sam teksasku proju i kolac bez raf. secera (cao, ajvi :))dobri su recepti. nisam nista menjala, osim sto sam proju radila s maslinovim.

Edited by darling

ti su mi sledeci na listi. ovo sam pravila http://jubistacha.bl...i-marelica.html i super je.pavlovu ne znam kako mozes bez secera. osnova pavlove je secer.

Edited by darling

knedle su car!prave se žmurećki, al realno ne treba ništa u supi. mmmmm sad mi se jede supa.