Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

štuku i španat

• Replies 11.1k
  • Views 808.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Roštilj

To čoveče! :DJa spremao makarone, crni biber, zeleni, beli, mulje i ljuta papričica. Dijetalno i ubrzava metabolizam. ^_^

Sladak kupus pobede.

Plus 1Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

i ja ću sladak kupus ali ću ga dinstati,onako da bude skoro kao podvarak ili nešto slično sa malo slaninice i suvog mesai pohovane palačinke

m1mg.jpg
i ja ću sladak kupus ali ću ga dinstati,onako da bude skoro kao podvarak ili nešto slično sa malo slaninice i suvog mesai pohovane palačinke
+ tovar belog luka i nema greske

uf, moraću i ja sladak kupus ovih dana... ja to složim red suvog vrata, deblje isečenog, pa red kupusa, pa tako nekoliko puta. kupus posolim, ništa voda, pospem odozgo tucanom paprikom, dodam koje zrno bibera, poklopim i pustim da se krčka 2-3 sata. ako mi se jede čorbastije, onda na kraju dodam ljuti pekmez od paradajza i eventualno još malo vode. aaaaa, gladan sam :(

beli luk... :happy:

Edited by mire

ma stavim i bluk, pešes čenova, malo nagnječenih :)

Ja ne stavljam suvo u slatki kupus. Obično roknem paumflek od mesa. I dodam i šargarepu.Danas sam kuvao sa svinjetinom, odlično biloSent from my GT-N7100 using Tapatalk

šargarepa da, a i ostala zelenprobaj nekad sa slaninom i čak do dve glavice bluka, aleva obavezno, ekstaza

bluk uvek narokam dovoljno, i alevu, ali mi nekako suvo ne ide uz slatki, to je ekskluziva™ kiselog

sladak kupus bez tabaskoa™ ne treba da zivi