wall Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 To čoveče! :DJa spremao makarone, crni biber, zeleni, beli, mulje i ljuta papričica. Dijetalno i ubrzava metabolizam. ^_^
ivy Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 i ja ću sladak kupus ali ću ga dinstati,onako da bude skoro kao podvarak ili nešto slično sa malo slaninice i suvog mesai pohovane palačinke
mire Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 i ja ću sladak kupus ali ću ga dinstati,onako da bude skoro kao podvarak ili nešto slično sa malo slaninice i suvog mesai pohovane palačinke+ tovar belog luka i nema greske
aram Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 uf, moraću i ja sladak kupus ovih dana... ja to složim red suvog vrata, deblje isečenog, pa red kupusa, pa tako nekoliko puta. kupus posolim, ništa voda, pospem odozgo tucanom paprikom, dodam koje zrno bibera, poklopim i pustim da se krčka 2-3 sata. ako mi se jede čorbastije, onda na kraju dodam ljuti pekmez od paradajza i eventualno još malo vode. aaaaa, gladan sam :(
mire Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) beli luk... Edited October 28, 2013 by mire
aram Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ma stavim i bluk, pešes čenova, malo nagnječenih :)
renne Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ja ne stavljam suvo u slatki kupus. Obično roknem paumflek od mesa. I dodam i šargarepu.Danas sam kuvao sa svinjetinom, odlično biloSent from my GT-N7100 using Tapatalk
mire Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 šargarepa da, a i ostala zelenprobaj nekad sa slaninom i čak do dve glavice bluka, aleva obavezno, ekstaza
renne Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 bluk uvek narokam dovoljno, i alevu, ali mi nekako suvo ne ide uz slatki, to je ekskluziva kiselog
Recommended Posts