October 26, 201311 yr To čoveče! :DJa spremao makarone, crni biber, zeleni, beli, mulje i ljuta papričica. Dijetalno i ubrzava metabolizam. ^_^
October 28, 201311 yr i ja ću sladak kupus ali ću ga dinstati,onako da bude skoro kao podvarak ili nešto slično sa malo slaninice i suvog mesai pohovane palačinke
October 28, 201311 yr i ja ću sladak kupus ali ću ga dinstati,onako da bude skoro kao podvarak ili nešto slično sa malo slaninice i suvog mesai pohovane palačinke+ tovar belog luka i nema greske
October 28, 201311 yr uf, moraću i ja sladak kupus ovih dana... ja to složim red suvog vrata, deblje isečenog, pa red kupusa, pa tako nekoliko puta. kupus posolim, ništa voda, pospem odozgo tucanom paprikom, dodam koje zrno bibera, poklopim i pustim da se krčka 2-3 sata. ako mi se jede čorbastije, onda na kraju dodam ljuti pekmez od paradajza i eventualno još malo vode. aaaaa, gladan sam :(
October 28, 201311 yr Ja ne stavljam suvo u slatki kupus. Obično roknem paumflek od mesa. I dodam i šargarepu.Danas sam kuvao sa svinjetinom, odlično biloSent from my GT-N7100 using Tapatalk
October 28, 201311 yr šargarepa da, a i ostala zelenprobaj nekad sa slaninom i čak do dve glavice bluka, aleva obavezno, ekstaza
October 28, 201311 yr bluk uvek narokam dovoljno, i alevu, ali mi nekako suvo ne ide uz slatki, to je ekskluziva kiselog