assück Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 otisao po provijant, u Aromi do sada nisam nalazio ali zato u Alonsu nasao libanski pita hleb. dosao kuci, poceo da kuvam i na kraju skuvao chilli con carne i u procesu skapirao da se ne osecam bas najbolje. sad sedim slosen kuci, i ne radujem se toliko chilliju u pita hlebu kao sto sam mislio da cu
Frank Pembleton Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Krećem na šljaku a žena istakla jelovnik za danas.Jbte ko će dočekati!Poslato sa WC šolje by BVK
Аврам Гојић Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 ti si srećan čovek. ja ženi SMS-om šaljem meni dok je na poslu.
Аврам Гојић Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 rene, druže, jel tačno da testo za somun mora da bude dosta redje nego za leba?
Tihajeza Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Krećem na šljaku a žena istakla jelovnik za danas.Jbte ko će dočekati!Poslato sa WC šolje by BVKjel' ona istakne tri mogućnosti, a ti da zaokružiš kombinaciju koju želiš?
renne Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 rene, druže, jel tačno da testo za somun mora da bude dosta redje nego za leba? jeste
Frank Pembleton Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 jel' ona istakne tri mogućnosti, a ti da zaokružiš kombinaciju koju želiš?Evo sad sam dobio razjasnjenje ovo je kumulativno za sledeca tri dana mogu da biram raspored..doduse sada vec suzen...pih ja se ponadao da ce sve odjednom...
aram Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 kakav sam prevarant, ovo nema nigde. skuvo pasulj za pola sata, plus curece snicle u sosu od crvenih narandzi, feta sira prelivenog muljem i udri :D
zola89 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Za somun je ključna visoka temperatura. Čuo sam da i neko stavlja bujon u somun umesto vode.
banatjanin Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 mrene, dve, uzete sinoć friške u Univeru (provalio sam odakle stiže riba, firma Alas iz Slankamena - što će reći da postoji firma koja ima zaposlene ribare koji rade na Dunavu)očistio, narezao, sad ih suvo mariniram, radim ih a la moj ćale, fali mi tanjirača, poslužiće tuč
Recommended Posts