October 17, 201311 yr otisao po provijant, u Aromi do sada nisam nalazio ali zato u Alonsu nasao libanski pita hleb. dosao kuci, poceo da kuvam i na kraju skuvao chilli con carne i u procesu skapirao da se ne osecam bas najbolje. sad sedim slosen kuci, i ne radujem se toliko chilliju u pita hlebu kao sto sam mislio da cu
October 18, 201311 yr Krećem na šljaku a žena istakla jelovnik za danas.Jbte ko će dočekati!Poslato sa WC šolje by BVK
October 18, 201311 yr rene, druže, jel tačno da testo za somun mora da bude dosta redje nego za leba?
October 18, 201311 yr Krećem na šljaku a žena istakla jelovnik za danas.Jbte ko će dočekati!Poslato sa WC šolje by BVKjel' ona istakne tri mogućnosti, a ti da zaokružiš kombinaciju koju želiš?
October 18, 201311 yr rene, druže, jel tačno da testo za somun mora da bude dosta redje nego za leba? jeste
October 18, 201311 yr jel' ona istakne tri mogućnosti, a ti da zaokružiš kombinaciju koju želiš?Evo sad sam dobio razjasnjenje ovo je kumulativno za sledeca tri dana mogu da biram raspored..doduse sada vec suzen...pih ja se ponadao da ce sve odjednom...
October 18, 201311 yr kakav sam prevarant, ovo nema nigde. skuvo pasulj za pola sata, plus curece snicle u sosu od crvenih narandzi, feta sira prelivenog muljem i udri :D
October 18, 201311 yr Za somun je ključna visoka temperatura. Čuo sam da i neko stavlja bujon u somun umesto vode.
October 19, 201311 yr mrene, dve, uzete sinoć friške u Univeru (provalio sam odakle stiže riba, firma Alas iz Slankamena - što će reći da postoji firma koja ima zaposlene ribare koji rade na Dunavu)očistio, narezao, sad ih suvo mariniram, radim ih a la moj ćale, fali mi tanjirača, poslužiće tuč