assück Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 nemam slike, danas napravio jebacki rizoto sa osusenim vrganjima
maheem Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fxGq5761hj4
MayDay Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ja bogami jedva našla zelenu šilju kod mene na pijaci. Imam desetak i nekoliko ljutih. Je l da da mi je bolje na ringli i foliji da ih pečem nego u rerni? Za salatu.Spremte se, spremte, komšijeee!!!
aram Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 najbolje na ringli bez folije, ionako ce folija odmah da se pocepa :D
assück Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ja bogami jedva našla zelenu šilju kod mene na pijaci. Imam desetak i nekoliko ljutih.Je l da da mi je bolje na ringli i foliji da ih pečem nego u rerni? Za salatu.Spremte se, spremte, komšijeee!!! spremi se TI da ne izluftiras stan nikada
*edited by mod Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Nasao neku izgubljenu kesu mesavine za chili iz USA pa napravio ovaj po Gordonovom receptuhttp://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/chilli-con-carne-recipeDodao malo djumbira i cubra i naravno dva cepa ovog otrova Ispalo taman kako treba. Jestivo ljuto za usta a greje stomak satima posle :)
maheem Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 punjene paprike. koje su maločas malo iskepele <_<
Аврам Гојић Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) Jagnjeci bubreznjak, 2 dana mariniran u harisi, nani i maslinovom ulju.Patlidzan, crveni i beli luk, paradajz, peceni u mesavini maslinovog ulja, koncentrata paradajza, aceta balzamika, demerara secera, celer lista, persuna i crnog bibera.krupni krompiri, peceni u foliji, na njih ce kajmak. Edited September 15, 2013 by Marko M. Dabovic
MayDay Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 najbolje na ringli bez folije, ionako ce folija odmah da se pocepa :DMislim da sam pokvarila ringlu. :)Sad sam naručila nov šporetić, ovaj se non stop kvari.spremi se TI da ne izluftiras stan nikadaJa sam željna ovog mirisa! :D
boshoku Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 šta je bubrežnjak? iznadbubrežno meso?znam za "bubreg u loju", nadam se da nije to...krompir se slaže sa kajmakom, kao plavi paradajz sa patliđanom, ergo, braćasuper ideja za đeket potejto, mersi
aram Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Mislim da sam pokvarila ringlu. :)nadam se tek posto si zavrsila sa pecenjem paprika
MayDay Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 nadam se tek posto si zavrsila sa pecenjem paprika Jesam, dovoljno sam ispekla. :-) Eno ih u plastičnoj kesi, da se potpare. :D
Аврам Гојић Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 šta je bubrežnjak? iznadbubrežno meso?znam za "bubreg u loju", nadam se da nije to...krompir se slaže sa kajmakom, kao plavi paradajz sa patliđanom, ergo, braćasuper ideja za đeket potejto, mersito je rebarni deo blizu bubrega, ja bas volim da ga pecem.
MayDay Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Pošto nemam ringle, a juče kupila mnogo lep kukuruz koji će da ostari do srede, ja sam podigla rešetku do ispod grejača u rerni i sad čekam da se rerna zagreje pa ću da ih pečem u rerni. Nadam se da neće bit' fijasko.
cmrlj Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) now pecem breskve punjene bademom, medom, maslacem, zumancetom i vanilom.Uploaded with ImageShack.us Edited September 20, 2013 by cmrlj
Recommended Posts