Аврам Гојић Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ima jedna horeca firma koja ih prodaje valjda u kantama od 5 kila, ali fizicka lica ne mogu da kupe :(
rezwalker Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) Juče sam zaboravio da napišem da se sušene i odimljene jalapeňo čili papričice zovu Chipotle. Onaj svetliji je Chipotle Meco, a kraći i tamniji je Chipotle Mora. Sveži jalapeňosi se poprilično razlikuju od ovih dimljenih. Edited August 26, 2013 by rezwalker
*edited by mod Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ima jedna horeca firma koja ih prodaje valjda u kantama od 5 kila, ali fizicka lica ne mogu da kupe :(Daj kontakt pa da izmuljamo nesto. Ima firmi onoliko, kontam da ne traze bas da je restoran u pitanju vec moze svako pravno lice.
Аврам Гојић Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Adresa je spices.rsIma svasta nesto, a sad sam video, japapeno je u kantama od 3 kile
nenad Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) da se odmah prijavim da zelim da ucestvujem u kupovini kante, kontam da cemo se lako skupiti za tih 3 kila. Edited August 26, 2013 by nenad
Frank Pembleton Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Adresa je spices.rsIma svasta nesto, a sad sam video, japapeno je u kantama od 3 kileA to su ovi kod mene u bloku, jednom video odskrinuta vrata reko da svratim da pitam za ono tecno dimljenje ali me mrzelo...
*edited by mod Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Aj pitaj da znamo bar okvirno cenu pre nego sto se izorganizujemo.
Аврам Гојић Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ljudi ajde ovako, zvacu ih sutra da pitam da li mogu da posalju cenovnik, ima tu jos kul stvari, Kad to vidimo, mozemo se organizovati
Frank Pembleton Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) Ajde vaso ti kad to srocis delovaces ozbiljno.Meni je to sto metara pa ako se tu preuzima mogu ja..mada je cesto zatvoreno Edited August 26, 2013 by Frank Pembleton
*edited by mod Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ljudi ajde ovako, zvacu ih sutra da pitam da li mogu da posalju cenovnik, ima tu jos kul stvari, Kad to vidimo, mozemo se organizovatiDogovoreno. Kontam da imaju nesto u elektronskoj formi pa da napravimo lepo porudzbinu i onda sve to fino razdelimo :)
Аврам Гојић Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Sutra javljam rezultate.OT: Ispekao tart od visanja po receptu sa Blicovog sajta :) da li sam ja sada homoseksualac?
Аврам Гојић Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Skuvao pasulj da se raspadne, umiksao sa belim lukom, sitno seckanim persunom, sargarepom i korenom persuna koji su se kuvali sa pasuljem, belim lukom, slatkom alevom i maslinovim uljem, i ostavio da se hladi.Ispekao crvene paprike punjene mesavinom ovcjeg sira, fete i pavlake.
yolo Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 juce skuvao brutalni veggie vindaloo. sad cu da improvizujem chicken tikka u tiganju pa cu da spojim. mada me ubi livpro od kineza danas, djana jebi se.
Recommended Posts