Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

Svinjski file punjen slaninom, kulenom, čačkavaljem, pavlakom, majčinom dušicom...to mu dodje kao neka iz karadjordjevog varijeteta, podvrsta: lagana letnja večera

• Replies 11.1k
  • Views 809k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

et boshoku: lahva:)

plastika za danas: borovnice, banane i tikvica, sad cekam da se ohladi da vidim je li cemu.imta.jpgzpk7.jpg

Joj, Cmrljo, ono je bilo samo zeeezanje. U stvari, svidja mi se tvoje kulinašenje, samo, ljubomora ponekad bude brža. :)

(pavinistenormalni!)uglavnom, naucilo u cudnimzemljamameksikama:paradjaz-corbica*, dobrano zaljucena cilijevim paprikama, naseckano desetak listica korijandra, pola avokada nastruganog kasikicom ukrupno, namesto testenine - nachos, bosiljak, par kapi limete i pivo, mnogo piva.hu5y.jpg___________*moze iz kesice, nemamosestacuditi' - cenice svaka zaposlena majka i domacica.

@bujodragma znam da je zezanje, pa tako i ja:)@makaroneeje l pivo ide u supu ili u telo bez posrednika?ovo sa borovnicama se uzeliralo, izgleda ko puding, ima ukus glorifajd banane, idealno za one sto hoce deci da uvale zdravo.

@bujodragma znam da je zezanje, pa tako i ja:)
Fino, fino. Onda, čekamo sledeću zgodnu priliku.

Uzeo praznu teglicu pa redom naredjao slojeve pesto-domaci mladi i blagi koziji sir-zelene masline secene na 1/4-suseni paradajz.I tako 4-5 puta. Negde oko pola i pri kraju sunuo i malo onog deleze zacina za fetu a na samom kraju i malo maslinovog ulja da mu da aromu. Izmuckao to lepo, stavio u frizider do sutra a cim ustanem odoh do Biblosa po onaj njihov hleb na koji cu da sunem sadrzaj tegle. Tipujem da moze da stoji bar jedno 10 dana ako kojim slucajem toliko pozivi.1157718_10153152405955171_1202736072_n.jpg

..@makaroneeje l pivo ide u supu ili u telo bez posrednika?..
ucijeloutijelo, kako kazu u selu!

kako sam dobre palačinke napravila, udala bih se sama za sebe

kuvala sam:http://www.coolinari...i-sa-rajcicama/boze, koliko je odvratno. nemoj da se neko zajebo, pa pomislio da od ovog moze da se napravi pristojna pasta.
to je neko smislio kad nije imao vode, garant, to mi je jedino logicno objasnjenje.
kako sam dobre palačinke napravila, udala bih se sama za sebe
pa pitaj, ko zna, mozda i pristanes :s_w:
kuvala sam:http://www.coolinari...i-sa-rajcicama/boze, koliko je odvratno. nemoj da se neko zajebo, pa pomislio da od ovog moze da se napravi pristojna pasta.
Štoo? Meni ovo super, vrlo često pravim, nekad sa parmezanom, nekad sa fetom, nekad sa tunjevinom...

džem od kupina i belih šljivapošto mi je bilo malo kupina,nabrali na Fruškoj samo pola kantice razmišljam šta,šta i vidim stabla bele šljive,rodila sve se savila i slomila pa u povratku naberem i njih,kontam ona je blage arome a treba mi za količinu..i tako je i bilo,kupina nadjačala ukus a bela šljiva količinu tako da je ispalo sasvim ok :)