Bujodrag Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Svinjski file punjen slaninom, kulenom, čačkavaljem, pavlakom, majčinom dušicom...to mu dodje kao neka iz karadjordjevog varijeteta, podvrsta: lagana letnja večera
cmrlj Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 plastika za danas: borovnice, banane i tikvica, sad cekam da se ohladi da vidim je li cemu.
Bujodrag Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Joj, Cmrljo, ono je bilo samo zeeezanje. U stvari, svidja mi se tvoje kulinašenje, samo, ljubomora ponekad bude brža. :)
makaronee Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (pavinistenormalni!)uglavnom, naucilo u cudnimzemljamameksikama:paradjaz-corbica*, dobrano zaljucena cilijevim paprikama, naseckano desetak listica korijandra, pola avokada nastruganog kasikicom ukrupno, namesto testenine - nachos, bosiljak, par kapi limete i pivo, mnogo piva.___________*moze iz kesice, nemamosestacuditi' - cenice svaka zaposlena majka i domacica.
cmrlj Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 @bujodragma znam da je zezanje, pa tako i ja:)@makaroneeje l pivo ide u supu ili u telo bez posrednika?ovo sa borovnicama se uzeliralo, izgleda ko puding, ima ukus glorifajd banane, idealno za one sto hoce deci da uvale zdravo.
Bujodrag Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 @bujodragma znam da je zezanje, pa tako i ja:)Fino, fino. Onda, čekamo sledeću zgodnu priliku.
*edited by mod Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Uzeo praznu teglicu pa redom naredjao slojeve pesto-domaci mladi i blagi koziji sir-zelene masline secene na 1/4-suseni paradajz.I tako 4-5 puta. Negde oko pola i pri kraju sunuo i malo onog deleze zacina za fetu a na samom kraju i malo maslinovog ulja da mu da aromu. Izmuckao to lepo, stavio u frizider do sutra a cim ustanem odoh do Biblosa po onaj njihov hleb na koji cu da sunem sadrzaj tegle. Tipujem da moze da stoji bar jedno 10 dana ako kojim slucajem toliko pozivi.
makaronee Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 ..@makaroneeje l pivo ide u supu ili u telo bez posrednika?..ucijeloutijelo, kako kazu u selu!
darling Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kuvala sam:http://www.coolinarika.com/recept/spaghetti-crudi-sirovi-spageti-sa-rajcicama/boze, koliko je odvratno. nemoj da se neko zajebo, pa pomislio da od ovog moze da se napravi pristojna pasta.
Amelija Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kako sam dobre palačinke napravila, udala bih se sama za sebe
Čutura Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kuvala sam:http://www.coolinari...i-sa-rajcicama/boze, koliko je odvratno. nemoj da se neko zajebo, pa pomislio da od ovog moze da se napravi pristojna pasta.to je neko smislio kad nije imao vode, garant, to mi je jedino logicno objasnjenje.
aram Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kako sam dobre palačinke napravila, udala bih se sama za sebepa pitaj, ko zna, mozda i pristanes
Skyhighatrist Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kuvala sam:http://www.coolinari...i-sa-rajcicama/boze, koliko je odvratno. nemoj da se neko zajebo, pa pomislio da od ovog moze da se napravi pristojna pasta.Štoo? Meni ovo super, vrlo često pravim, nekad sa parmezanom, nekad sa fetom, nekad sa tunjevinom...
ivy Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 džem od kupina i belih šljivapošto mi je bilo malo kupina,nabrali na Fruškoj samo pola kantice razmišljam šta,šta i vidim stabla bele šljive,rodila sve se savila i slomila pa u povratku naberem i njih,kontam ona je blage arome a treba mi za količinu..i tako je i bilo,kupina nadjačala ukus a bela šljiva količinu tako da je ispalo sasvim ok :)
Recommended Posts