henrik larsson Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ubaci se malo kima/kumina/nane u suljpa, da gas lakše nađe svoj put do zainteresovanih.
assück Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 imam danas gas attacks od slavskog prebranca, samo da prijavim
Anonymous Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 ... posle ce da uleti lovor...Ljudi, da li je tačno da lovor (za pasulj) treba ubaciti na samom početku, zajedno sa uljem i crnim lukom?To sam video u HN-u, kažu da tada bolje pusti sokove.
boshoku Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 koji je kurac (babski, bukvalno) sa tim odležavanjem/bacanjem vode?ok, odleprša nešto gasova, ali vrlo malo
renne Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Ljudi, da li je tačno da lovor (za pasulj) treba ubaciti na samom početku, zajedno sa uljem i crnim lukom?To sam video u HN-u, kažu da tada bolje pusti sokove.TačnoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Zverilla Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 koji je kurac (babski, bukvalno) sa tim odležavanjem/bacanjem vode?ok, odleprša nešto gasova, ali vrlo malomesas babe i pasulj.odlezavanje je da bi se lakse skuvao (alternativno, kuvati ga u meksoj vodi)odbacivanje vode pomogne malko za gasove
assück Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 ja sam odnekud cuo i da odlezavanje u vodi oslobadja neke toksine iz pasulja
Zverilla Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 za to nikad nisam cuo.i dopuna: meka voda je dobra da se brze skuva, blago bazna voda (npr) ako se doda soda bikarbona je jos bolja za kuhanje svih mahunarki
Tinman Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Izvinjavam se sto prekidam pricu o pasulju, danas prvi put u zivotu pravio kolace. Rezultat se vidi na slici.
yolo Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 bacanje vode je izmedju ostalog dobro jer sa njim odlazi i razno djubre koje pasulj nahvata u svim tim transportima iz kahazstana, kine i tunguzije, isto i po skladistima u srbiji punim misomora i govana
ivy Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 evo ja ću danas prvi put u životu da kuvam pasulj :Ddobro skuvala,videla da umem :P,neću više nikad..stvarno nemam živaca za jela koja se kuvaju 3sata u dve vode,niti toliko volim pasulj
nera Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 dobro skuvala,videla da umem :P,neću više nikad..stvarno nemam živaca za jela koja se kuvaju 3sata u dve vode,niti toliko volim pasuljHm, bas sam razmisljala da bacim pasulj na kuvanje kad stignem kuci :P taman poubacujem sve sto mi padne pod ruku i bice extra
Recommended Posts