Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

smasburgerprvi sto sam pojeo bio onako, drugi bio vrlo vrlo dobarsledeci put: jos pakleniji tiganj i chedar umesto slucajnog sira iz frizidera, malo vise soli i dosta vise cilijai vise onog masnog sosa za burgere :piggy:rbo6.jpg

Edited by Zverilla
Posted
bez vina posto nisam imao a mrzelo me da izlazim..
Kakva si to kuća?! Sramota!
Posted

nocno kuvanje...kad sam vec ceo dan do sad radio stvari koje ne volem, makar da se utesim improvizovanim projektom u rerni. videcemo sta ce biti od ovoga. iz zamrzivaca uzo neko zaostalo mesiste - juneca rebra i komade jagnjetine. to posolio i osmudio na masti da lepo zamirise. dodao luk, zelenu ljutu papriku i obicnu silju. nalio crnim vinom, dodao paradajz sok, suvo povrce, celer, i mnogo belog luka (dve cele glavice). dodao lovor, kajensku papriku, sudzuk tucanu, crni biber, majcinu dusicu. dodao i cele cherry paradajze. zagrejao na ringli sve ovo do vrenja, i grunuo u rernu na 150 stepeni. kontam da cu morati da se budim u 4 ujutru da gasim rernu, ovome ce trebati dosta vremena ali ocekujem ozbiljan spektakl ukusa.

Posted

pa smanji vatru a produzi pecenje, da se ne budis:)

Posted

Renne, šta da kuvamo za finale Vimbldona? Sad mi pade na pamet da bih mogla poći kupiti flašicu pimmsa.

Posted

evo mozete ovo sto ja kuvam danasu kotlicu riblja corba - som, stuka, tolstolobik i saran, sam sam skuvao dobar paradajz jabucar, samleo zelen i persun...na rostilju manji celi smudjevi, i iz vica nekoliko onih morskih ribica po imenu moluz to krompir sa blitvom

Posted

i probajte da ne zakazujete rostilj i kotlic kada je najavljena oluja sa gradom

Posted
morskih ribica po imenu mol
oslic
Posted

tako sam i ja skonto, to su valjda bebe oslica

Posted

crveni pasulj. djonom hamburske slanine premazao dno kace, dolio malo mulja, naseckao glavicu cluka i bacio na vatru. dodao glavicu iseckanog onog domaceg bluka sa izrazito sitnim cenovima ali pusta sok i lepi se za prste. dodao aleve paprike, prodinstao, nabacio suljpa i nalio vodom. ubacio 300g iseckane na krupno vec pomenute slanine, kao i jedno 100-150g onih vakuumiranih kockica prsute. krcka se. posle ce da uleti lovor, biber, zelena paprika i posoliti po ukususluze mi usta

Posted

ooo, napredujes pasuljski ;)setih se prica od zimus

Posted

mene mrzelo da preturam po nau kukingu da vidim kako sam onda kuvao, ali to je bio prvi i bio je prste da polizes, samo je bio beli suljpa. nadam se da ce i ovaj da vlada

Posted

ma jasta ce, nema greske sa slaninom i prsutom :)

Posted

sočivo se kuha, biće bogovsko