July 31, 20195 yr Do radeckog asfalt nece ni stici, to se ukida i pravi se fitnez centar A za kradju macha Sad racunam, dakle grad je ono govno od skulpture platio 130 000 eura Edited July 31, 20195 yr by Caligula
October 9, 20195 yr Milan T @zemunemoj · 13h 10.oktobra . u 10 h je zakazano rusenje kuce na Gardosu , kuce koja je tu od 1930 . i sada naprednim govnima smeta . Od stresa vlasnik kuce je u 47 godini preminuo a sahrana mu je istog dana u 13h . Zemunci nemojte cutati , sutra ce doci kod vas .
October 9, 20195 yr Pri tome ih obilazi murija i opštinari na dnevnoj bazi i prete im... ... Shiit has hit the fan...
October 9, 20195 yr A oće l' tako da ruše i ono po planinama i potapaju po rekama u blizini vodoizvorišta i nasipa? Msm oni nemaju baš neke dozvole pa rekoh red bi bio da i tamo malo prošetaju kad se već toliko naoštriše.
July 11, 20204 yr Da sam sad u Zemunu, ne bi mi smetalo ni tri dana da nemam vode. Pa makar živela i u Tošinom bunaru.
July 11, 20204 yr Gospode, htedoh da napadnem 3opgea kako je mogao da pomeša a onda shvatim da sam ja pomešala Tošin bunar i JAKUBA KUBUROVIĆA. Nije baš CEO Tošin bunar Zemun? Možda jeste katastarski ali da li je duhovno? je l su Paviljoni Zemun?
July 12, 20204 yr 12 hours ago, trustno1 said: Gospode, htedoh da napadnem 3opgea kako je mogao da pomeša a onda shvatim da sam ja pomešala Tošin bunar i JAKUBA KUBUROVIĆA. Nije baš CEO Tošin bunar Zemun? Možda jeste katastarski ali da li je duhovno? je l su Paviljoni Zemun? paviljoni nisu zemun