renne Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Quote 22. oktobra Akademska Avijatičarski trg (leva strana) Bežanijska Dr Miloša Radojčića Dubrovačka Glavna (leva strana) Gundulićeva Majakovskog Nemanjina Nikolaja Ostrovskog Preka Rabina J. Alkalaja Rajačićeva Svetosavska Štrosmajerova Viktora Bubnja Vrtlarska Vukova Miroslava Tirša Karađorđeva Danila Medakovića Karađorđev trg od ponedeljka
Caligula Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Imam ja shtek kod keja u ulicici, i dalje je gerila
zorglub Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Aj' još jednom - gde bre u Glavnoj? Dve su trake celom dužinom u smeru ka gradu, neće valjda jednu da otkinu za parking mesta?
palikaris Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Da, to sam se i ja pitao, ali nikakav parking nije iscrtan u Glavnoj. Mozda se misli na to da ljudi koji zive u Glavnoj isto mogu da parkiraju u plavoj zoni.
Caligula Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 ? 5 hours ago, renne said: Ode Venecija u povijest Zar je nisu za sitju kupili Kokeza i burazer jos onomad?
gospa buba Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 pa neka. kad nam nije vazno. mislim, uvek mozemo da trzishno ne idemo u tu kafanu i da ona onda propadne
Frank Pembleton Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Au brate... Inače niko me ne može ubediti da ta kafana kao "klasična" kafana sa takvom lokacijom ne može da "pravi pare". Ali nekome to ne treba, treba mu "protočni bojler" za kintu... Dabogda propali odma...
Recommended Posts