gospa buba Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 svaki neki dan je poglednem iz busa nikako da prodjem lichno. i iz bljusa je fascinantna, em je najero sama po sebi, em nije centrirana ni u odnosu na gospocku. da li je makar u nivou gajeve? zelim da zivim u gospockoj, nekad. ili u beogradskoj, ako ne moze gospocka. ili veselina masleshe ako ne mogu ove dve sent from bubamoto
Caligula Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 prodji licno, vredi. inace sam gledao pre par godina da iznajmim gospocku pa mi uletela glavna. Svejedno sam na tom potezu i da, lepo je pijaca tu, reka tu, ali i terasa sa vatrometom tu, trg sa narodnjacima o praznicima tu... casa meda, casa zuci etc. gledao sam doduse za iznajmiti i nesto dole pored reke ali slabo bilo u ponudi, ili preskupo ili raspad.
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 samo u nikole tesle, 22. oktobar ili tiršovoj
fonTelefon Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Jos vi imate da radite do nemanjina i akademske.
fonTelefon Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 30 minutes ago, gospa buba said: svaki neki dan je poglednem iz busa nikako da prodjem lichno. i iz bljusa je fascinantna, em je najero sama po sebi, em nije centrirana ni u odnosu na gospocku. da li je makar u nivou gajeve? zelim da zivim u gospockoj, nekad. ili u beogradskoj, ako ne moze gospocka. ili veselina masleshe ako ne mogu ove dve sent from bubamoto S'a je problem kupiti nesto iznad Katastra?
Caligula Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Bio po auto u Tref, zatvorili ulicu a ja se pitam koj kurac Zbog toga verovatno zujao i helikopter celo poslepodne
fonTelefon Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Trivan zabranio festival na Lidu. Zasto mora svaki put kad se postavi pontonski most da se nadju pametni organizatori festivala i agilni arhitekte zastitnici prirode koji bi da ruse pet sest sojenica koje tamo postoje. Zasto? Svrbi ih mozak?
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 2 hours ago, fonTelefon said: Zasto? zato što im nije mesto tamo
Frank Pembleton Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Realno neće oni ostaviti ništa da ne useru... http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:741915-DNEVNIK-ZABLUDA-Betoniranje-Gardosa#.W2SlMWpks8J.facebook
pbg12345 Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 dobro se neko setio da porusi one cardake i napokon spusti zemun na dunav!!!
sekretar Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Cudi me da su novosti objavile ovakav tekst,Provuklo im se nekako ispod radaraSent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts