Jump to content

MYH3E KOH3A

Featured Replies

svaki neki dan je poglednem iz busa nikako da prodjem lichno. i iz bljusa je fascinantna, em je najero™ sama po sebi, em nije centrirana ni u odnosu na gospocku. da li je makar u nivou gajeve? unsure.gif

zelim da zivim u gospockoj, nekad. ili u beogradskoj, ako ne moze gospocka. ili veselina masleshe ako ne mogu ove dve hihi.gif

sent from bubamoto

• Replies 318
  • Views 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• goofs
    goofs

Krenuli su da kopaju Jakuba Kuburovica (tj Prilaz, tj Teodora Hercla ), radovi ce trajati mesec dana, RiP gornji Zemun

• imaju neke cesme na Lidu na bar dva mesta. Sad da li je voda za pice ili tehnicka to ne znam. Mislim da sam je pio i da mi nije bilo nista.

• Miki_belavista
    Miki_belavista

jel istina da je Zemun pun kriminala i droge ili su to carsijske price?

prodji licno, vredi.

inace sam gledao pre par godina da iznajmim gospocku pa mi uletela glavna. Svejedno sam na tom potezu i da, lepo je :heart: pijaca tu, reka tu, ali i terasa sa vatrometom tu, trg sa narodnjacima o praznicima tu... casa meda, casa zuci etc.

gledao sam doduse za iznajmiti i nesto dole pored reke ali slabo bilo u ponudi, ili preskupo ili raspad.

samo u nikole tesle, 22. oktobar ili tiršovoj

Jos vi imate da radite do  nemanjina i akademske.

30 minutes ago, gospa buba said:

svaki neki dan je poglednem iz busa nikako da prodjem lichno. i iz bljusa je fascinantna, em je najero sama po sebi, em nije centrirana ni u odnosu na gospocku. da li je makar u nivou gajeve? unsure.gif

zelim da zivim u gospockoj, nekad. ili u beogradskoj, ako ne moze gospocka. ili veselina masleshe ako ne mogu ove dve hihi.gif

sent from bubamoto

S'a je problem kupiti nesto iznad Katastra? 

• 2 weeks later...

Izraelac u Prilazu, pa je ceo kraj blokiran

Zavarili su

Bio po auto u Tref, zatvorili ulicu a ja se pitam koj kurac

Zbog toga verovatno zujao i helikopter celo poslepodne

Trivan zabranio festival na  Lidu.  Zasto mora svaki put kad se postavi pontonski most da se nadju pametni organizatori festivala i agilni arhitekte zastitnici prirode koji bi da ruse pet sest sojenica koje tamo postoje. Zasto? Svrbi ih mozak?

2 hours ago, fonTelefon said:

Zasto? 

zato što im nije mesto tamo

dobro se neko setio da porusi one cardake i napokon spusti zemun na dunav!!!

Cudi me da su novosti objavile ovakav tekst,
Provuklo im se nekako ispod radara

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 7 months later...

E pa Zemunci, srećne vam nove parking zone