Willow Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Plašim se, uskoro ću početi da ga apliciram i na voće i na kolače.
ordi Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ja sam kao mala mazala cist senf na leba i onda me je stariji brat plasio kako se od toga provereno dobija rak i ja, istraumirana u detinjstvu, vise senfa ne jedem. :(
Willow Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Kad bi se od senfa dobijao rak, svet bi bio tužno mesto. Slobodno ga cepaj, tvoj brat te samo ložio. Ok, nakon jedenja senfa urin ti bude jarko žute boje kao limunova kora, ali nije opasno, to je zbog riboflavina. ;)
Čutura Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 paradajs pelat, 4-5 konzervi minimum i rendani grana padano to uvek mora da bude.
maheem Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Plašim se, uskoro ću početi da ga apliciram i na voće i na kolače.od tih domaćih varijanti volim samo c pikant.al zato mi je oltar u merkatoru u ćošku police gde stoje:
ordi Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) 700 ml - mashala jbt! Edited June 4, 2012 by orderka
Razzmatazz Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Mislim da on nije migao zbog zapremine flaše, nego zbog "u sve ga stavim". Koincidencijom sam se setio neke reportaže o oplemenjivanju španskih koza. Asocijacije su čudo.
ordi Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 znam da je zbog toga migao, zato mi i prodje kroz glavu zapremina flajke
Razzmatazz Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 znam da je zbog toga migao, zato mi i prodje kroz glavu zapremina flajke
Santa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ubili su ga, nema ga više... Nema više gricka... :(Sad krenuo da vrtim film.. i stvarno.. ne kupujem ga jer ga nisam video 100 godina. :((
Recommended Posts