Jump to content
IGNORED

Najgora navlakusa

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
c-senf-50g.jpgPlašim se, uskoro ću početi da ga apliciram i na voće i na kolače.
Posted

ja sam kao mala mazala cist senf na leba i onda me je stariji brat plasio kako se od toga provereno dobija rak i ja, istraumirana u detinjstvu, vise senfa ne jedem. :(

Posted

Kad bi se od senfa dobijao rak, svet bi bio tužno mesto. Slobodno ga cepaj, tvoj brat te samo ložio. Ok, nakon jedenja senfa urin ti bude jarko žute boje kao limunova kora, ali nije opasno, to je zbog riboflavina. ;)

Posted

paradajs pelat, 4-5 konzervi minimum i rendani grana padano to uvek mora da bude.

Posted
u sve ga stavimworcester_sauce_01.jpg
dosta mi ga je za ovaj život.
Posted
c-senf-50g.jpgPlašim se, uskoro ću početi da ga apliciram i na voće i na kolače.
od tih domaćih varijanti volim samo c pikant.al zato mi je oltar u merkatoru u ćošku police gde stoje:edmond_fallot.jpg
Posted (edited)
:naughty:
700 ml - mashala jbt!:lol: Edited by orderka
Posted

Mislim da on nije migao zbog zapremine flaše, nego zbog "u sve ga stavim". Koincidencijom sam se setio neke reportaže o oplemenjivanju španskih koza. Asocijacije su čudo.

Posted

znam da je zbog toga migao, zato mi i prodje kroz glavu zapremina flajke

Posted
znam da je zbog toga migao, zato mi i prodje kroz glavu zapremina flajke
:naughty:
Posted
Ubili su ga, nema ga više... :cry:Gricko.jpg
Nema više gricka... :(Sad krenuo da vrtim film.. i stvarno.. ne kupujem ga jer ga nisam video 100 godina. :((
Posted

jel zato što se pravio od stenica?