*edited by mod Posted January 15 Posted January 15 Kad smo kod Lidla lepe su karamele, lepše su one sa rumom ali one sa želeom su droga...
*edited by mod Posted January 15 Posted January 15 53 minutes ago, Klara said: Koje su to karamele sa rumom? :o Ne karamele nego punjene bombone sa rumom. Narandžast papir. 1
Klara Posted Saturday at 20:40 Posted Saturday at 20:40 Ovo bi se tebi svidelo, @barfly, ovde retko ko jede gluposti, osim tebe i mene. Spoiler 1 1
barfly Posted Saturday at 20:51 Posted Saturday at 20:51 Da li ima sa višnjama? Mada... naziv ruski rulet mi baš ne uliva poverenje, makar bio mini. 1
Lancia Posted Saturday at 21:01 Posted Saturday at 21:01 (edited) Xaxa, tog otrova ima najvise u spanskim marketima, samo sa cokoladom ili filom za krempite. Gondole su prepune toga, zato ovde ljudi imaju 300 kila. Edited Saturday at 21:01 by Lancia 1
barfly Posted Saturday at 21:16 Posted Saturday at 21:16 Dakle, imam još jedan razlog više da se preselim u Španiju. 1
Lancia Posted Saturday at 21:23 Posted Saturday at 21:23 (edited) 7 minutes ago, barfly said: Dakle, imam još jedan razlog više da se preselim u Španiju. Fale nam barske musice inace ne bas mali rolat sa razlicitim filom i cokoladnim omotacem ti je 1 evro. Edited Saturday at 21:24 by Lancia 1
barfly Posted Saturday at 21:34 Posted Saturday at 21:34 Konačno bih ispunio babin san da se ugojim, a i "mosca de bar" zvuči bueno.
Klara Posted Saturday at 22:19 Posted Saturday at 22:19 1 hour ago, Lancia said: Xaxa, tog otrova ima najvise u spanskim marketima, samo sa cokoladom ili filom za krempite. Gondole su prepune toga, zato ovde ljudi imaju 300 kila. Ne plaši narod! Ja sam zgodna! @barfly Nisam zapazila sa višnjama , ali u mojoj maloj radnji imaju sa jagodama, šumskim voćem, čokoladom i mlečnim filom (ili je to vanila, proveriću). https://rusbiscuit.ru/catalog/ Ne znam kakvo je ovo, neka proba Lanča, pa nek javi!
Recommended Posts