ivy Posted January 13 Posted January 13 slatkis od sira preliven cokoladom i naravno norveski braon sir je na jakom prvom mestu...mada vec malo popusta ... 2
Eleniko Posted January 13 Posted January 13 jao tiro rudi, koji fleš iz doba sankcija kad smo išli u mađaro na koncerte i punili džepove tiro rudijem
ivy Posted January 13 Posted January 13 mi sad bili za vikend na Balatonu i drugarica nam otkrije to probala sam i neku drugu verziju,u skroz plavom pakovanju i ona mi se vise svidela ali nismo je vise nasli u radnjama u kojima smo posle bili..
Eleniko Posted January 13 Posted January 13 pa to je dezertić u rangu čoko bananice kod nas, odvajkada postoji
giuseppe Posted January 13 Posted January 13 Jedino što je termo-labilan (sir, jelda) pa mora da bude u frižideru, i zbog toga Tururururudija nema u silnim prodavnicama HU robe u NS :( NEPRAVDA!! 1
ivy Posted January 13 Posted January 13 ja nisam znala da to postoji...doduse dugo nisam ni jela kupovne slatkise pa nisam ni strucnjak za postojanje raznih.. a kazu zene da ima desert od sira preliven cokoladom u Lidlu...da li bude u onoj kaljinka nedelji ili mozda u redovnoj ponudi...potrazicu..
Boksi Posted January 13 Posted January 13 15 minutes ago, ivy said: a kazu zene da ima desert od sira preliven cokoladom u Lidlu...da li bude u onoj kaljinka nedelji ili mozda u redovnoj ponudi...potrazicu.. Jeste! Pilos, protein bar sa sirom. Ako ga ima negde je kod Kinder Pingui-ja, oko onih jogurt mikseva i vege namirnica.
Eleniko Posted January 13 Posted January 13 nisam probao ali sumnjam da prilazi tirirudiju, tu se decenije i decenije usavršavanja ukusa do perfekcije 2 1
sem0933 Posted January 13 Posted January 13 Mislim da Sirok (Rusija) spada u ovu kategoriju... na NIS pumpama u frižiderima sa sladoledom
slepa živana Posted January 15 Posted January 15 od ovih višanja u čokoladi na kilo u lidlu, uskoro ću imati sto kila
Lancia Posted January 15 Posted January 15 29 minutes ago, slepa živana said: od ovih višanja u čokoladi na kilo u lidlu, uskoro ću imati sto kila Jedes i kostice¿
slepa živana Posted January 15 Posted January 15 1 minute ago, Lancia said: Jedes i kostice¿ neeeeee ima isto i šljiva u čokoladi, ali tu sam našla košticu pa više ne jedem ovo su one sa višnjom u likeru umreću čak mi nisu ni nešto naročito ukusne, ali ne mogu da se zaustavim jedno jutro se probudim, a oko mene puna kuća crvenog staniola na sve strane 1
Lancia Posted January 15 Posted January 15 2 minutes ago, slepa živana said: neeeeee ima isto i šljiva u čokoladi, ali tu sam našla košticu pa više ne jedem ovo su one sa višnjom u likeru umreću čak mi nisu ni nešto naročito ukusne, ali ne mogu da se zaustavim jedno jutro se probudim, a oko mene puna kuća crvenog staniola na sve strane Ja tako sa bademom, sutra kad me sarane, na tom mestu ce da nikne drvo badema. 1 1
slepa živana Posted January 15 Posted January 15 2 minutes ago, Lancia said: Ja tako sa bademom, sutra kad me sarane, na tom mestu ce da nikne drvo badema. imaću to u vidu kada sledeći put budem jela turon 1
Recommended Posts