Ras Posted September 29 Posted September 29 1 hour ago, Stela said: Kod mene ovo trenutno. Mere nemam, uz sve se slaze To je zlo kojim sam se drogirao prošle jeseni i zime, pa sam podvukao crtu. 1
barfly Posted September 29 Posted September 29 (edited) @Klara Dobro. Neću. Sigurno. Aha. Ups. ¯\_(ツ)_/¯ Pravim i ja kolače, ali za to treba vremena, a ovo je dostupno i u 3 ujutru. A sklon sam navlakušama. Ceo avgust sam kupovao pastu i onaj barilla pesto, ko najgori retard. Edited September 29 by barfly 1
adam Posted September 29 Posted September 29 pre neki dan sam razmisljao kolko jos puta spavam dok se panetone ne pojavi u radnjama. 3 3
jms_uk Posted September 29 Posted September 29 1 hour ago, adam said: pre neki dan sam razmisljao kolko jos puta spavam dok se panetone ne pojavi u radnjama. Vec ima 1
svashtabezneshto Posted September 29 Posted September 29 amateri, u lokalnom maxiju ima i uskršnjih čokoladnih jaja 5
adam Posted September 29 Posted September 29 22 minutes ago, jms_uk said: Vec ima ima ponegde al nije to jos to. kad prodju vestice bice pakao. 1
ivy Posted September 30 Posted September 30 On 29. 9. 2024. at 1:30, barfly said: U ćeten alvu domaćice tradicionalno trpaju koks. Ja nemam drugo objašnjenje. ne,to ti je samo tradicionalna kombinacija masti i secera 1 1
Boksi Posted September 30 Posted September 30 16 minutes ago, ivy said: ne,to ti je samo tradicionalna kombinacija masti i secera Podsetilo me, iz dokumentarca, zašto toliko volimo čokoladu: jedina prirodna hrana u kojoj je mešavina masti i šećera kao u čokoladi je majčino mleko. https://www.bbc.co.uk/programmes/b08gj4rq 4 1
slepa živana Posted September 30 Posted September 30 pa lepo ja oduvek govorim da su roditelji čovekov najgori neprijatelj 1 8
Venom Posted September 30 Posted September 30 Nakon što sam imao i roditelje i decu mogu da potvrdim. 1 4 1
*edited by mod Posted September 30 Posted September 30 Samo da prijavim klasik sa topica. Dok je bilo toplo dugo sam odolevao ali sam se sa ovim zahlađenje vratio na Lidl žele bombone u čokoladi. Dobre su i karamele ali ovo prvo je droga. 2
barfly Posted October 1 Posted October 1 On 30.9.2024. at 9:54, ivy said: ne,to ti je samo tradicionalna kombinacija masti i secera Da, posle sam malo tražio koji sastojci stvarno idu i kako se pravi. Ima ih sto vrsta. Šta god da ti padne na pamet možeš da dodaš. Video sam neku sa pistaćima i kokosom, ali nisam smeo dalje. 1
ivy Posted October 1 Posted October 1 @barfly osnova tradicionalne ceten alve su secer i tahini pasta 1
Tsai Posted October 3 Posted October 3 On 29. 9. 2024. at 15:04, Stela said: Kod mene ovo trenutno. Mere nemam, uz sve se slaze Evo da ti zakomplikujem zivot jos malo. Kupi pakovanje urmi bez kostica, napuni svaku sa po kasicicom putera. Istopi cokoladu na pari i uvaljaj urmu po urmu u cokoladu. 2
Stela Posted October 4 Posted October 4 (edited) 9 hours ago, Tsai said: Evo da ti zakomplikujem zivot jos malo. Kupi pakovanje urmi bez kostica, napuni svaku sa po kasicicom putera. Istopi cokoladu na pari i uvaljaj urmu po urmu u cokoladu. Bas ti hvala Zvuci odlicno, imam namaz od urme, tako da moze i salamica da se zarola i glazura od cokolade odozgo. Edited October 4 by Stela 1
Recommended Posts