ivy Posted August 6 Posted August 6 On 3.8.2024. at 10:45, Klara said: vidim i ignorisem! inace ako budete uzimali sa lesnikom je najbolji!! dobar je i sa kokosom ali ovde nema taj...sa belom cokoladom mislim da je presladak,ne secam se...ali lesnik je 1
Shan Jan Posted August 8 Posted August 8 Jos jednu navlakusu koju sam otkrio, ima 130 kalorija na 100 grama sto je nista sobzirom koliko je zasitno, silno i dobro. 1
Ras Posted August 9 Posted August 9 19 hours ago, Shan Jan said: Jos jednu navlakusu koju sam otkrio, ima 130 kalorija na 100 grama sto je nista sobzirom koliko je zasitno, silno i dobro. Oko 300 din (možda neki dinar više) je 1 kg staroplaninskog urda sira u specijalizovanim prodavnicama. 1
mire Posted August 9 Posted August 9 meni je to teško sranje kupio sam ga tri puta, ptvi put, poslednji put i nikad više 2
svashtabezneshto Posted August 9 Posted August 9 kao usitnjen stiropor, al može da posluži uz dobar paradajz kad treba skinuti mnogo kilograma 1 2
Eleniko Posted August 22 Posted August 22 od kumova ostala vrhunska izraelska tahina oni ćivuti iz tlv izbegli u irsku a svako leto metar dva u krčedinu onda čekamo poslednji dan da zauzmemo nepojedeno ova je tečna najbolje u cijeli svijet pred njima sam je jeo kašikom da opravdam strvinarstvo sad polivam preko voća /breskve dinje/ sa ovsenim pahuljama i grčkim kozjim jogurtom što za doručak što kad ogladnim pakao, doguraću do 100 do kraja leta još sam izgubio jednu peraju pa manje plivam jbga
ivy Posted August 22 Posted August 22 Ja posto nemam egzoticne kumove iz arash.rs kupujem tecnu iransku tahinu i isto jedem kasikom iz tegle i umacem voce😁 Najbolje su mi nektarine pa (oguljene) brekve a ni dinja nije losa 😁 1 1
Recommended Posts