ivy Posted July 15 Posted July 15 pa nooooooooooooooooooooo jbt lakse mi je bilo da ih jedem samo nekoliko puta godisnje kad odem u susedne zemlje 1
palfoot Posted July 17 Posted July 17 (edited) ajme kako dobar sladisha, mekano-eterichan kao iz snova. Edited July 17 by palfoot 1 1
ivy Posted July 21 Posted July 21 On 15.7.2024. at 8:23, zola89 said: ^ Ima i u Lidlu u Srbiji trenutno! videla sam ih danas u Lidlu..bile su sa belom cokoladom i lesnikom...odolela sam.
slepa živana Posted July 21 Posted July 21 On 17. 7. 2024. at 22:24, palfoot said: ajme kako dobar sladisha, mekano-eterichan kao iz snova. ista marka od lešnika u kutiji od pola kila... od kad sam probala ne kupuju mi se više domaći sladoledi a volela sam kvatro čokoladu ovaj 1 4
slepa živana Posted July 23 Posted July 23 4 hours ago, Stela said: Odlicni su im sladoledi, toliko da sam na odvikavanju . +1 2
slepa živana Posted July 23 Posted July 23 27 minutes ago, Tsai said: Gde kupujete? u maksiju, ali u onim malo bolje snabdevenim prošlog leta sam kupila samo dva puta i oba puta su bili krckavi, valjda su im se topili... pa sam odustala jer su skupi ove godine sam na odvikavanju, ali vidim da ih ima
pbg12345 Posted July 23 Posted July 23 kad pomenu maxi i cene... siguran sam da negde imamo teme za maxi/tgrgovinske lance, ali ne uspevam naci elem jel se maxi u poslednje vreme dodatno raspada? cene im suludo rastu u odnosu na konkurenciju, a kvalitet usluge i proizvoda u svakom smislu drasticno opada u ove lokalne gde zalazim , narocito primarni, vidljiv je nedostatak radne snage, preopterecenost onih mucenika, sve cesce i nesnosljivo smrdi i stalno nekakave "inovacije" , menadzersko presipanje iz supljeg u prazno, onaj najjasniji znak da stvari (firma) nepovratno idu u kurac 3
slepa živana Posted July 23 Posted July 23 49 minutes ago, pbg12345 said: kad pomenu maxi i cene... siguran sam da negde imamo teme za maxi/tgrgovinske lance, ali ne uspevam naci elem jel se maxi u poslednje vreme dodatno raspada? cene im suludo rastu u odnosu na konkurenciju, a kvalitet usluge i proizvoda u svakom smislu drasticno opada u ove lokalne gde zalazim , narocito primarni, vidljiv je nedostatak radne snage, preopterecenost onih mucenika, sve cesce i nesnosljivo smrdi i stalno nekakave "inovacije" , menadzersko presipanje iz supljeg u prazno, onaj najjasniji znak da stvari (firma) nepovratno idu u kurac meni je takav utisak gde god uđem. bukvalno od linde do lilija. pre mesec dana me kasir u šopengou gađao korpom 7
giuseppe Posted July 30 Posted July 30 Prilično neloše. Iz neke pribaltičke republike, mislim... Kao Pringles, drugi oblik ('dugi čips') 1
Klara Posted August 3 Posted August 3 On 8. 7. 2024. at 9:21, ivy said: ima po Bosni i Crnoj Gori..mnooogoo dobro
Recommended Posts