napadaj Posted February 18 Posted February 18 On 9. 12. 2019. at 10:40, napadaj said: A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno. Ostalo mi u glavi da ovaj tip ima radnju i na Vračaru, a sad ne mogu da nađem gde se tačno nalazi. Da li neko zna?
Eleniko Posted February 18 Posted February 18 ima 1 u gradiću pejton. ne znam da li je taj, za drugi ne znam.
Klara Posted February 18 Posted February 18 Ilijazi Husein i njegova ćerka Sejdefa, trebalo bi da je na Čukarici, na uglu dve ulice, Ulica Titova i Ulica Radnih akcija.
napadaj Posted February 18 Posted February 18 (edited) To je Stari Železnik, kol'ko znam, i tu je i snimljena emisija iznad. Al' bilo je priče da ima jednu radnju i bliže centru, pa zato pitam. Edited February 18 by napadaj
Klara Posted February 18 Posted February 18 29 minutes ago, napadaj said: To je Stari Železnik, kol'ko znam https://goranac-beograd-cukarica.ls.rs/rs/
napadaj Posted February 18 Posted February 18 Iz opisa klipa: Najstarija semenkara u Beogradu radi neprekidno od 1966 u Titovoj bb u Železniku. Dobra roba mora da bude vruća, peče se svakodnevno i ne sme da sedi više od jednog dana. Nema zajebancije, zadnji dinar se daje za semenke. 1
Zaboravan Posted March 26 Posted March 26 Trik štapići, obični i s kikirikijem. Ovo je posebna kategorija.
*edited by mod Posted March 26 Posted March 26 1 hour ago, Valkyrie said: ne mogu da se zaustavim Gde ima?
Valk Posted March 26 Posted March 26 Svetofor Sastojci su mak i šećer, bukvalno je kao pravi domaći fil od maka samo gušći. 1 2
banatjanin Posted March 26 Posted March 26 6 hours ago, Valkyrie said: ne mogu da se zaustavim jaaaaooooooooo! nemoj ovo da mi radiš! 1
Valk Posted March 26 Posted March 26 5 hours ago, *edited by mod said: Gde ima? 31 minutes ago, banatjanin said: jaaaaooooooooo! nemoj ovo da mi radiš! 22 minutes ago, jezovuk said: Gospoda od ukusa i @nisam ja dušmanin koji se smeje Svetofor ima na Bežaniji, blizu Okova/Emezete. Cena je silnih ~200 kinti za kutiju od 400+ grama. 1 2
pt 2.0 Posted June 13 Posted June 13 obolela sam od ovoga kao patak dača u crtaću sa fabrikom mačije trave... inače ne pijem ništa sem obične vode limunade i nekad mineralne vode, ovo mi je totalni wtf izlet. 1
napadaj Posted June 13 Posted June 13 (edited) Ne bih to pio. https://www.rts.rs/lat/vesti/region/5305525/panika-u-hrvatskoj-zbog-novog-trovanja-u-kaficu-oglasila-se-koka-kola.html https://www.index.hr/vijesti/clanak/dorh-tek-pet-mjeseci-kasnije-poceo-istrazivati-slucaj-covjeka-koji-je-prvi-otrovan/2511328.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d Edited June 13 by napadaj 1
Recommended Posts