bags Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 To je vec ozbiljna droga koju se usudjujem ni probati... 2
Filozof manijak Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Jeste i vi kao deca voleli da kusate cedevitu u praśkastom obliku, bez dodate vode?
ubibobi Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 (edited) Isprobano od 1 ml do 100 ml I u suvom obliku naravno Edited November 21, 2023 by ubibobi
adam Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 u nedelju kupio prvi panetone ove godine. lep, velik, uvozni. ima(o) i masnu na pakovanju. cvrsto resio da ga jedem polako i razumno, kao normalan svet. naceo u ponedeljak, pojeo parce uz kafu i sakrio ostatak. i stvarno zaboravio. setio se tek sinoc posle vecere. navalio sinoc, navalio odjutros i evo sad zavrsio. to vise u moju kucu ne ulazi. 7
Lo Zingaro Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Ja jutros za dorucak Pandoro. Zove me zena pre pola sata da pita dal'sam normalan da pojedem onoliku kolicinu.
adam Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 10 minutes ago, Poludziber said: Ja jutros za dorucak Pandoro. Zove me zena pre pola sata da pita dal'sam normalan da pojedem onoliku kolicinu. sad mi malo lakse, bar nisam jedini.
makondo Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 1 hour ago, adam said: u nedelju kupio prvi panetone ove godine. lep, velik, uvozni. ima(o) i masnu na pakovanju. cvrsto resio da ga jedem polako i razumno, kao normalan svet. naceo u ponedeljak, pojeo parce uz kafu i sakrio ostatak. i stvarno zaboravio. setio se tek sinoc posle vecere. navalio sinoc, navalio odjutros i evo sad zavrsio. to vise u moju kucu ne ulazi. Ti si beše onaj što je i prošle godine pisao u ovo vreme o panetone noćnoj mori?😁Dobro je, trgovački Božić traje samo tri meseca...+- 20ak kg😎 1
adam Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 32 minutes ago, makondo said: Ti si beše onaj što je i prošle godine pisao u ovo vreme o panetone noćnoj mori?😁Dobro je, trgovački Božić traje samo tri meseca...+- 20ak kg😎 Taj sam. Sve si u pravu.
Recommended Posts