November 21, 20231 yr Jeste i vi kao deca voleli da kusate cedevitu u praśkastom obliku, bez dodate vode?
November 21, 20231 yr Isprobano od 1 ml do 100 ml I u suvom obliku naravno Edited November 21, 20231 yr by ubibobi
December 13, 20231 yr u nedelju kupio prvi panetone ove godine. lep, velik, uvozni. ima(o) i masnu na pakovanju. cvrsto resio da ga jedem polako i razumno, kao normalan svet. naceo u ponedeljak, pojeo parce uz kafu i sakrio ostatak. i stvarno zaboravio. setio se tek sinoc posle vecere. navalio sinoc, navalio odjutros i evo sad zavrsio. to vise u moju kucu ne ulazi.
December 13, 20231 yr Ja jutros za dorucak Pandoro. Zove me zena pre pola sata da pita dal'sam normalan da pojedem onoliku kolicinu.
December 13, 20231 yr 10 minutes ago, Poludziber said: Ja jutros za dorucak Pandoro. Zove me zena pre pola sata da pita dal'sam normalan da pojedem onoliku kolicinu. sad mi malo lakse, bar nisam jedini.
December 13, 20231 yr 1 hour ago, adam said: u nedelju kupio prvi panetone ove godine. lep, velik, uvozni. ima(o) i masnu na pakovanju. cvrsto resio da ga jedem polako i razumno, kao normalan svet. naceo u ponedeljak, pojeo parce uz kafu i sakrio ostatak. i stvarno zaboravio. setio se tek sinoc posle vecere. navalio sinoc, navalio odjutros i evo sad zavrsio. to vise u moju kucu ne ulazi. Ti si beše onaj što je i prošle godine pisao u ovo vreme o panetone noćnoj mori?😁Dobro je, trgovački Božić traje samo tri meseca...+- 20ak kg😎
December 13, 20231 yr 32 minutes ago, makondo said: Ti si beše onaj što je i prošle godine pisao u ovo vreme o panetone noćnoj mori?😁Dobro je, trgovački Božić traje samo tri meseca...+- 20ak kg😎 Taj sam. Sve si u pravu.