January 25, 20223 yr Zna da bude ogavno pa ne treba ići u krajnost ali može da prođe. Kome nisu naštetile 90-e, pomračenje sunca i boleštine... ovo oće. Obrnuto je isto.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 25, 20223 yr 2 hours ago, nisam ja said: živanina dijeta. imaš začine u kesicama. prospeš sve da procuriš iz svih otvora. samo što ja te kesice bacim u đubre, a stavim vegetu karapandžina škola kulinarstva
April 29, 20222 yr Nešto sam se navadio na semenke i bademe, lešnke, orahe, pa ne mogu da stanem dok ne vidim dno kese...
April 29, 20222 yr 10 minutes ago, Milošica said: To ti je dobro za prostatu. Insinuiraš nešto ili samo onako spominješ ? Bademi imaju dosta oksilata, što može da napravi kamenje ili pesak u bubrezima, tako da iako su u pitanju zdrave grickalice, konzumacija veće količine može da ima i loših posledica . Baš mi je bilo neverovatno da toliko ne mogu da stanem, obično nemam taj problem.
April 29, 20222 yr Za bademe je čini mi se preporučena dnevna količina 6-7 komada Ubi me ako postoji osoba koja može da pojede tu količinu i stane
April 29, 20222 yr Teski su za stomak, bar meni. Mogu da se limitiram s badenima, ali suncokret/semenke od ludaje mogu 5 kesica na dan. Edited April 29, 20222 yr by Plajvi
April 29, 20222 yr ma kakvi, kikiriki, badem, idijski orah - što se mene tiče to ne pojede samo onaj koji žuri na autobus od tih semenki brže odustajem jer me smori čišćenje (pistaći included)