mlatko Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Zna da bude ogavno pa ne treba ići u krajnost ali može da prođe. Kome nisu naštetile 90-e, pomračenje sunca i boleštine... ovo oće. Obrnuto je isto.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 3
slepa živana Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 2 hours ago, nisam ja said: živanina dijeta. imaš začine u kesicama. prospeš sve da procuriš iz svih otvora. samo što ja te kesice bacim u đubre, a stavim vegetu karapandžina škola kulinarstva 2 3
renne Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Ali nekih stvari ima, što nw govore se svima.... 1
igoraki Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Nešto sam se navadio na semenke i bademe, lešnke, orahe, pa ne mogu da stanem dok ne vidim dno kese... 2
igoraki Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 10 minutes ago, Milošica said: To ti je dobro za prostatu. Insinuiraš nešto ili samo onako spominješ ? Bademi imaju dosta oksilata, što može da napravi kamenje ili pesak u bubrezima, tako da iako su u pitanju zdrave grickalice, konzumacija veće količine može da ima i loših posledica . Baš mi je bilo neverovatno da toliko ne mogu da stanem, obično nemam taj problem.
Milošica Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Samo spominjem. Tacno je to za bademe i bubrege, ja ranije isto jeo kao lud.
Profesionalac Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Za bademe je čini mi se preporučena dnevna količina 6-7 komada Ubi me ako postoji osoba koja može da pojede tu količinu i stane 2
Ratamahatta Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 (edited) Teski su za stomak, bar meni. Mogu da se limitiram s badenima, ali suncokret/semenke od ludaje mogu 5 kesica na dan. Edited April 29, 2022 by Plajvi
Profesionalac Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 ma kakvi, kikiriki, badem, idijski orah - što se mene tiče to ne pojede samo onaj koji žuri na autobus od tih semenki brže odustajem jer me smori čišćenje (pistaći included)
Recommended Posts