cmrlj Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 pare su manji problem od brisa iz dupeta koji moras da dostavis za vizu. odoh ja da kuvam marmajt
Kelt Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 živim u strahu da će prestati ovo da prave jer tržište ne voli, moram da se opskrbim zalihama 4
ivy Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 kako ne voli trziste? ja bas mislim da im je to pogodak,vole ljudi i kupuju
mraki Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Navukoh se na neki ledeni čaj iz Knjaza. Znam da je hemija i da nije mnogo bolje od sokova (koje ne pijem), ali ima neki blag ukus koji mi strašno prija po vrućini. Crni čaj-limun-zova i navodno med.
Kelt Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 5 hours ago, slepa živana said: jedino što je malo preskupo, pa možda zato. Šta od hrane sad nije preskupo 🤐
maheem Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Voda, kisela, coca cola, đintonik, mojito, long island, sve je kurton bez leda. O zašto nemam gajbu veću za pola kvadrata pa da pazarim ledomat. Srećom pa Merkator redovno ima kese sa 3kg leda pa ga ne fali. 2
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 sad led ima svugde da se uzme, pumpe, kiosci… i merkator
Skyhighatrist Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 On 23.10.2020. at 12:52, adam said: panetone Custom quote pošto znam da ti je panettone slaba tačka Quote Panettone is the Italian national Christmas cake, and it is notoriously tricky to perfect. So when the version from Pasticceria Giotto was named one of the 10 best in Italy, it was a real honor. But the most striking difference between the panettone at Giotto and the nine others on the list is that Giotto’s is made in a prison. 1
adam Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 2 hours ago, Skyhighatrist said: Custom quote pošto znam da ti je panettone slaba tačka interesantno. sad ih zamisljam kao ekipu iz goodfellas kad kuvaju u zatvoru. inace, juce sam isao u predpraznicni bakaluk i kupio tri komada od po kilo - kao da ne nestane. mozda i potraje do bozica al do nove godine, cisto sumnjam.
nisam ja Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 živanina dijeta. imaš začine u kesicama. prospeš sve da procuriš iz svih otvora. 1
Filozof manijak Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Nikad nisam jeo te instant nudle. Jesam puno propustio?
Recommended Posts