nisam ja Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 ja adamu da se zahvalim na hintu. bila neka loša i nikakva limeta u merkatoru, al i dalje dobra. nema koštica dosadnih.
adam Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 nema na cemu. pamti pa vrati (kad ti se nesto svidi) nego - zlotvori smilili leup smrt. napravili neke jastucice od pereca punjene kikiriki puterom. jos ko zavraga nema da se kupi u normalnim radnjama nego u onima na veliko. i tako dobih ogromnu teglu tog cuda(cuj, teglu - omanja kaca za kupus) zato sto se svidelo drugima pa kupili i meni. mislim... nema sanse da se ne svidi al je-bo-te! odneo u shupu u dvoristu da ne mogu da dohvatim bez makar malo truda. videcemo.... 2
askeladden Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Ahaha,pa to reciklirali one tegle za tursiju iz Turskijeh radnji.Mesana salata 5l.
adam Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 2 minutes ago, askeladden said: Ahaha,pa to reciklirali one tegle za tursiju iz Turskijeh radnji.Mesana salata 5l. Bukvalno.
jms_uk Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 1 hour ago, adam said: Bukvalno. Iz koje je ovo radnje?
adam Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 12 minutes ago, jms_uk said: Iz koje je ovo radnje? Taj sto sam dobio je iz costco-a. Vrlo slicno pakovanje, sadrzaj bas to. I ogromno.
jms_uk Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Hvala! Nemam pristup istom, pa cu se zadovoljiti ovom kombinacijom (i u dosta manjem pakovanju) Nasao u lokalnoj mediteransko-arapskoj radnji blizu posla, Kentish Town Road. 2
palfoot Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 goth verzija pringlesa sa ukusom sirćeta :salivacija:
Recommended Posts