December 16, 20204 yr ja adamu da se zahvalim na hintu. bila neka loša i nikakva limeta u merkatoru, al i dalje dobra. nema koštica dosadnih.
December 16, 20204 yr nema na cemu. pamti pa vrati (kad ti se nesto svidi) nego - zlotvori smilili leup smrt. napravili neke jastucice od pereca punjene kikiriki puterom. jos ko zavraga nema da se kupi u normalnim radnjama nego u onima na veliko. i tako dobih ogromnu teglu tog cuda(cuj, teglu - omanja kaca za kupus) zato sto se svidelo drugima pa kupili i meni. mislim... nema sanse da se ne svidi al je-bo-te! odneo u shupu u dvoristu da ne mogu da dohvatim bez makar malo truda. videcemo....
December 16, 20204 yr Ahaha,pa to reciklirali one tegle za tursiju iz Turskijeh radnji.Mesana salata 5l.
December 16, 20204 yr 2 minutes ago, askeladden said: Ahaha,pa to reciklirali one tegle za tursiju iz Turskijeh radnji.Mesana salata 5l. Bukvalno.
December 16, 20204 yr 12 minutes ago, jms_uk said: Iz koje je ovo radnje? Taj sto sam dobio je iz costco-a. Vrlo slicno pakovanje, sadrzaj bas to. I ogromno.
December 16, 20204 yr Hvala! Nemam pristup istom, pa cu se zadovoljiti ovom kombinacijom (i u dosta manjem pakovanju) Nasao u lokalnoj mediteransko-arapskoj radnji blizu posla, Kentish Town Road.