adam Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 7 minutes ago, Jumanji said: Nemoj biti iskljuciv, probaj a ti mislis da nisam probao? probao svako malo dok nisam dovoljno odrastao da budem ozbiljna pretnja. keva pravila tone zove dok sam odrastao. ona i otac se davili u tome - kao uostalom i vecina okoline. al meni je to uvek bilo odvratno. uvek mrzeo. fala lepo dovidjenja. pre bih pio kurkumu neg zovu. 1
adam Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Just now, adam said: a ti mislis da nisam probao? probao svako malo dok nisam dovoljno odrastao da budem ozbiljna pretnja. keva pravila tone zove dok sam odrastao. ona i otac se davili u tome - kao uostalom i vecina okoline. al meni je to uvek bilo odvratno. uvek mrzeo. fala lepo dovidjenja. pre bih pio kukutu neg zovu. ezop - kukutu, kukutu, kukutu
munze Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Kad vec@adam pomenu kurkumu, sta da radim sa njom? Imam kesicu kurkume al nemam predstavu sa cim i kako?Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
askeladden Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 On 22.11.2020. at 18:07, adam said: pao. ne odoleo. kupio panetone od kilo. sad se gledamo, ne smem da nacnem. Kako ga konzumiras?
Jumanji Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 1 hour ago, adam said: a ti mislis da nisam probao? probao svako malo dok nisam dovoljno odrastao da budem ozbiljna pretnja. keva pravila tone zove dok sam odrastao. ona i otac se davili u tome - kao uostalom i vecina okoline. al meni je to uvek bilo odvratno. uvek mrzeo. fala lepo dovidjenja. pre bih pio kurkumu neg zovu. Dobro de, sta se duris odmah. Ako si probao bas limun, hladnu sodu/kiselu sa malo sirupa od zove i ne volis, ok. Ne volis sta sad.
adam Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 29 minutes ago, askeladden said: Kako ga konzumiras? Kako mislis kako? Ako bas uspem da se kontrolisem, pazljivo skinem papir okolo pa secem nozem kriske kao tortu i jedem. Ako ne, kidam, trpam u gubicu i gutam. I tako dok ima. 2 5
askeladden Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Hahha,nista dzem,maslac?Tako nesto sam mislio,uticaj Skandinavije.Metnuli bi dzema i na urmasice.Poznat mi taj osecaj sa kidanjem.
adam Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 1 hour ago, askeladden said: Hahha,nista dzem,maslac?Tako nesto sam mislio,uticaj Skandinavije.Metnuli bi dzema i na urmasice.Poznat mi taj osecaj sa kidanjem. Ma jok. Ja to klot. Nisam vidjao da ljudi mazu dzem il puter al sam vidjao da sipaju cream (neutralnu pavlaku) preko. Ovde mecu tu pavlaku na sve. A imaju i praznicne verzije s viskijem il bejlisom. Bukvalno sve tim prelivaju. Prisustvovao kad je covek to sipao preko baklave, kaze mnogo slatka pa da ublazi.
Indy Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Zakonom zabraniti koliko je napast... Skine šapku uzme kašku i nema za Đema više problema... taj rad. 3
banatjanin Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 u, ovo bi mi se svidelo. koliko se vino stvarno oseća u ukusu ?
Indy Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 ^Piše na tegli "Made in Greece", što znači to je iz vaših, balkanskih, krajeva... Mora da ima tamo negde (ovde je na prodaji u Aldi supermarketima, ali kao specijal povodom mesecima nadolazećeg XMasa...)
I*m with the pilots Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 On 26.10.2020. at 10:47, I*m with the pilots said: Ovo je vec postala ozbiljna zavisnost, bukvalno svratim po jos koju kesu svaki put kada sam u gradu. S v a k i. Jedino me nervira sto nemaju neko vece pakovanje, ovih 100 gr ode cas posla.
Recommended Posts