adam Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 odlicni su. ja sam ranije pre najezde rumuna (i posledicno stizanje cvaraka u turske i arapske radnje) znao kupiti po par kesica zimi za dorucak vikendom.
maheem Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Uuuuuh super izgledaju, meni i kožura radi posao u naletu krejva
adam Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 24 minutes ago, 189- said: jel ima ovo negde u srbiji da se kupi ja nisam nigde video. ako nema, mogao bi se od toga napraviti fini mali biznis. prirodne gude, prirodno gajene, tradicija, nema uglj hidrata, nema glutena, ubaci se na manifestacije kraft piva i u fensi pivare, taj rad... hipster cvarci fazon. cenim da bi moglo fino proci medj skorojevicstvom. a i medj narodom koji bi da se umereno osladi s vremena na vreme a to je tesko izvodljivo ako se kupi vise.
napadaj Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Koja je razlika u odnosu na čvarke, ako je uopšte ima?
189- Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 7 minutes ago, adam said: ja nisam nigde video. ako nema, mogao bi se od toga napraviti fini mali biznis. prirodne gude, prirodno gajene, tradicija, nema uglj hidrata, nema glutena, ubaci se na manifestacije kraft piva i u fensi pivare, taj rad... hipster cvarci fazon. cenim da bi moglo fino proci medj skorojevicstvom. a i medj narodom koji bi da se umereno osladi s vremena na vreme a to je tesko izvodljivo ako se kupi vise. ja vec jedno vreme razmisljam da krenem sa keto dietom i vidim da ovo je jedna od najpopularnijih grickalica tamo u amerikima i na zapadu, a kod nas verovatno ni nema. mnogo bi olaksali posao za pocetak dijete.
James Marshall Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Čvarci su keva za keto. I kikiriki i ostale koštunice
nisam ja Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 pitam se dal je kožura iz kesice 😂 uvid u tržišnu nišu potrošača koji se nisu namučili da zarade veliku lovu i način na koji je troše je užasno zabavan. ima sour grapes na netfliksu na tu temu.
adam Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 20 hours ago, napadaj said: Koja je razlika u odnosu na čvarke, ako je uopšte ima? ne videh ovo... nema trunja, uglavnom srednji i veliki cvarci. i nesto zvakastiji kad naletis na kozuricu. sto se ukusa tice, nisam primetio razliku.
maheem Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) S obzirom na to da su pinjoli u danskim marketima pristupačne cene, veoma lako se navukoh na njih. Svakim prolaskom pored kujne ždraknem jedno tuce. Edited November 2, 2020 by maheem 1
Lancia Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Tradicionlno u ovo doba dobijemo iz Svabije guscju mast, eh da sam @banatjanin pa da opisem svo blazenstvo ukusa. 4 1 1
Jumanji Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Bogami podvarak poslednji pravila na njoj...[emoji7]
Recommended Posts