Jump to content
IGNORED

Najgora navlakusa

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

ponekad mi deluje da je u meni lešinarska kolonija kandide koja traži još, još i još slatkog.

da nije članica foruma ana.rs i na tisuću degustacijskih (a možda i degutantnih :sleep:) tema sa probanjima novih i limitiranih serija slatko-slanih grickalica pomislio bih da sam ubedljivo najgori od sve dece. elem, baš teška navlaka, fenomenalan ukus i obavezno u korpi kad sam u maksiju - na ambalaži piše desert od suve višnje sa prelivom, proizvođač kiri, izgleda ovako (ima i čoko šljiva u istoj seriji, ali to je već dosta oprobaniji recept).

• 2 weeks later...
Posted

pas mater bolesnu, nije jos prosla ni noc vestica a oni vec izneli bozicne zajebancije. gde god udjes panetone. zasad odolevam al jedva.  :cry:

Posted

ti radiš za djedmraza, al nećeš me preći opet. 

prošli put sam bacio taj tvoj skupi pošećereni lebac. 

a lijepo mi je ćaća govorio malom kad tražim nešto slatko. 

uzmi malo starog leba, pokvasi pa pošećeri. 

Posted
39 minutes ago, nisam ja said:

ti radiš za djedmraza, al nećeš me preći opet. 

prošli put sam bacio taj tvoj skupi pošećereni lebac. 

a lijepo mi je ćaća govorio malom kad tražim nešto slatko. 

uzmi malo starog leba, pokvasi pa pošećeri. 

ti si srecan covek. zavidim masivno.

Posted
54 minutes ago, adam said:

ti si srecan covek. zavidim masivno.

ovde več tri nedelje prodaju panatone

ali još nisam kupio

Posted
26 minutes ago, renne said:

ovde več tri nedelje prodaju panatone

ali još nisam kupio

i ja odolevam vec par nedelja al danas bio bas blizu. stavio u kolica pa dok sam cekao u redu za kasu vratio.

• Haha 2
Posted

i ja teskom mukom zaobilazim panetoncic od kilo :cry:

Posted
i ja odolevam vec par nedelja al danas bio bas blizu. stavio u kolica pa dok sam cekao u redu za kasu vratio.
sad će kasirka da se prejede i uzne bolovanje pa kad tipa netone bude neophodan za mesec-dva moraćeš na automatsku kasu. cirklus of life

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Čili kikiriki jebo mu ja mater

Posted
29 minutes ago, James Marshall said:

Čili kikiriki jebo mu ja mater

Ja i bivši cimer to jeli ko nezdravi krajem srednje/početkom faksa i hvala bogu od tada mi se smučio, evo već 2 godine.

Posted

ovde kod nas imaju pork scrachings, nije samo pufnasta kozurica nego ima i mesa. sto bi rekli - cvarci. prodaje se u kesicama kao cips. ima po radnjama medju grickalicama. bili su jako popularni u pabovima do pre par decenija, narod grickao uz pivo. sad je to dosta retko u gradovima i dzentrifikovanim gastro pabovima al se i dalje nadje u ponudi u starinskim pabovima, gde ih jos ima.

Traditional pork scratchings MS 45g - The Designated Driver