palfoot Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 ponekad mi deluje da je u meni lešinarska kolonija kandide koja traži još, još i još slatkog. da nije članica foruma ana.rs i na tisuću degustacijskih (a možda i degutantnih ) tema sa probanjima novih i limitiranih serija slatko-slanih grickalica pomislio bih da sam ubedljivo najgori od sve dece. elem, baš teška navlaka, fenomenalan ukus i obavezno u korpi kad sam u maksiju - na ambalaži piše desert od suve višnje sa prelivom, proizvođač kiri, izgleda ovako (ima i čoko šljiva u istoj seriji, ali to je već dosta oprobaniji recept).
adam Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 pas mater bolesnu, nije jos prosla ni noc vestica a oni vec izneli bozicne zajebancije. gde god udjes panetone. zasad odolevam al jedva.
nisam ja Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 ti radiš za djedmraza, al nećeš me preći opet. prošli put sam bacio taj tvoj skupi pošećereni lebac. a lijepo mi je ćaća govorio malom kad tražim nešto slatko. uzmi malo starog leba, pokvasi pa pošećeri.
adam Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 39 minutes ago, nisam ja said: ti radiš za djedmraza, al nećeš me preći opet. prošli put sam bacio taj tvoj skupi pošećereni lebac. a lijepo mi je ćaća govorio malom kad tražim nešto slatko. uzmi malo starog leba, pokvasi pa pošećeri. ti si srecan covek. zavidim masivno.
renne Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 54 minutes ago, adam said: ti si srecan covek. zavidim masivno. ovde več tri nedelje prodaju panatone ali još nisam kupio
adam Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 26 minutes ago, renne said: ovde več tri nedelje prodaju panatone ali još nisam kupio i ja odolevam vec par nedelja al danas bio bas blizu. stavio u kolica pa dok sam cekao u redu za kasu vratio. 2
morgana Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 i ja teskom mukom zaobilazim panetoncic od kilo
mlatko Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 i ja odolevam vec par nedelja al danas bio bas blizu. stavio u kolica pa dok sam cekao u redu za kasu vratio.sad će kasirka da se prejede i uzne bolovanje pa kad tipa netone bude neophodan za mesec-dva moraćeš na automatsku kasu. cirklus of lifeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 29 minutes ago, James Marshall said: Čili kikiriki jebo mu ja mater Ja i bivši cimer to jeli ko nezdravi krajem srednje/početkom faksa i hvala bogu od tada mi se smučio, evo već 2 godine.
askeladden Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 (edited) https://images.app.goo.gl/1aY5N8DkXf9Wczzw9 Kupio tri kese,i razmisljam jos duzmem.Cips da jede govna,pork rinds rula snazno. Edited October 27, 2020 by askeladden 1
adam Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 ovde kod nas imaju pork scrachings, nije samo pufnasta kozurica nego ima i mesa. sto bi rekli - cvarci. prodaje se u kesicama kao cips. ima po radnjama medju grickalicama. bili su jako popularni u pabovima do pre par decenija, narod grickao uz pivo. sad je to dosta retko u gradovima i dzentrifikovanim gastro pabovima al se i dalje nadje u ponudi u starinskim pabovima, gde ih jos ima.
Recommended Posts