*edited by mod Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Kondenzovano mleko? @Banatjanin a kad smo kod stvari koje mi stoje eno stoji tuba vegemite mislim da je i rok istekao. Probao par puta na puter i tostu i skroz ravnodusan. Niti se becim kao oni sa neta niti sam se primio.
banatjanin Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 8 hours ago, ordi said: otvorim pa na kašičicu. užasss! E, sad ću morati da probam tako a kupio sam ga sa idejom da pravim krem od lešnika, jednog dana... 5 hours ago, *edited by mod said: Kondenzovano mleko? @Banatjanin a kad smo kod stvari koje mi stoje eno stoji tuba vegemite mislim da je i rok istekao. Probao par puta na puter i tostu i skroz ravnodusan. Niti se becim kao oni sa neta niti sam se primio. Takvi kao ti su retki, Marmite je čak imao kampanju: Love it or hate it. Sad prodaju koješta sa time, grickalice, keks, galete... Proletos sam provalio indijske orahe sa Marmajtom, davio sam se u tome nedelju dana, sreća da mi je inače nedostupno.
ordi Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 8 hours ago, *edited by mod said: Kondenzovano mleko? i to ono zaslađeno. evo, izvukla sam ga za uz kafu mesto ratluka.
renne Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 i ja metim u kafu, baš malo pre kupio dve konzerve
Frank Pembleton Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 A jel to nešto specijalno u odnosu na obično mleko? ... Shiit has hit the fan...
Tvrdica Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 ово је прелепо и не одолевам му кад одем у Линду.
vindabona Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Kupila u Idei neki njihov Crunchy kikiriki namaz, ali onaj sa mrvicama, ne gladak, booože šta mi uradi! Ne mogu da prestanem da ga jedem, evo hvata me polako panikica jer ima manje od pola tegle.
Бруклинский Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 Plazma je precica do orgazma, a ove obogacene verzije su gora navlakusa od Molly tabletica, umesto kocke i stiksi, bolje da se zovu plazMDMA
Recommended Posts