ivy Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 (edited) 9 hours ago, ragasto said: Gud kikiriki sa čilijem. Ne znam kojom ga sintetikom posipaju, ali ono je odlično. pa mononatrijum glutaminatom i sa bar jos tri takva.. jako je los sastav tih ,,zacina,, u takvim prizvodima...uostalom ako se bas pitas pise na poledjini Edited December 9, 2019 by ivy
triple_nippled Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Ja miksujem peceni neslani gud, so, cili prah i maslinovo ulje. Odlican kombo, tu ne znam sta je dosta.
James Marshall Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Meni je onaj marinirani suvopečeni ovih dana smrt, pukne 100 grama očas posla
napadaj Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 (edited) A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno. Edited December 9, 2019 by napadaj
ragasto Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 3 hours ago, ivy said: pa mononatrijum glutaminatom i sa bar jos tri takva.. jako je los sastav tih ,,zacina,, u takvim prizvodima...uostalom ako se bas pitas pise na poledjini Te informacije bih da za sada ignorišem, naročito ako su precizne.
slepa živana Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 1 hour ago, napadaj said: A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno. ja bih probala na pijaci.
slepa živana Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 25 minutes ago, napadaj said: Pečen ili sirov, pa da sam pečem? ne znam baš za suncokret. ja kupujem bundevu, ima i nepečena i pečena. valjda ima sve. ovaj moj je na zelenom vencu.
Frank Pembleton Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Ja miksujem peceni neslani gud, so, cili prah i maslinovo ulje. Odlican kombo, tu ne znam sta je dosta. Jel onda on "lepljiv" od tog ulja?... Shiit has hit the fan...
triple_nippled Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Jeste, izmiksam to u soljici za kafu, pa jedem kasicicom.
Frank Pembleton Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Jeste, izmiksam to u soljici za kafu, pa jedem kasicicom. Uhhh ja to ne bi umeo... ... Shiit has hit the fan...
Jumanji Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno.Ja kupujem i suncokret i golicu Beyond u zdravim hranama, vec godinama, pakovanja su doduse po 500g, a po otvaranju drzim u hermetickim teglama da ne uzegnu, mada ih i onako brzo potrosim.Sirove svakako.Mozes i preko njihovog sajta, a imaju svasta dobrohttp://www.beyondhealthfood.com/namena/organski-proizvodi/golica-sirova-organska-detail
banatjanin Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Kako to radiš? Meni stoji konzerva već godinu dana.
Recommended Posts