December 9, 20195 yr 9 hours ago, ragasto said: Gud kikiriki sa čilijem. Ne znam kojom ga sintetikom posipaju, ali ono je odlično. pa mononatrijum glutaminatom i sa bar jos tri takva.. jako je los sastav tih ,,zacina,, u takvim prizvodima...uostalom ako se bas pitas pise na poledjini Edited December 9, 20195 yr by ivy
December 9, 20195 yr Ja miksujem peceni neslani gud, so, cili prah i maslinovo ulje. Odlican kombo, tu ne znam sta je dosta.
December 9, 20195 yr A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno. Edited December 9, 20195 yr by napadaj
December 9, 20195 yr 3 hours ago, ivy said: pa mononatrijum glutaminatom i sa bar jos tri takva.. jako je los sastav tih ,,zacina,, u takvim prizvodima...uostalom ako se bas pitas pise na poledjini Te informacije bih da za sada ignorišem, naročito ako su precizne.
December 9, 20195 yr 1 hour ago, napadaj said: A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno. ja bih probala na pijaci.
December 9, 20195 yr 25 minutes ago, napadaj said: Pečen ili sirov, pa da sam pečem? ne znam baš za suncokret. ja kupujem bundevu, ima i nepečena i pečena. valjda ima sve. ovaj moj je na zelenom vencu.
December 9, 20195 yr Ja miksujem peceni neslani gud, so, cili prah i maslinovo ulje. Odlican kombo, tu ne znam sta je dosta. Jel onda on "lepljiv" od tog ulja?... Shiit has hit the fan...
December 14, 20195 yr Jeste, izmiksam to u soljici za kafu, pa jedem kasicicom. Uhhh ja to ne bi umeo... ... Shiit has hit the fan...
December 14, 20195 yr A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno.Ja kupujem i suncokret i golicu Beyond u zdravim hranama, vec godinama, pakovanja su doduse po 500g, a po otvaranju drzim u hermetickim teglama da ne uzegnu, mada ih i onako brzo potrosim.Sirove svakako.Mozes i preko njihovog sajta, a imaju svasta dobrohttp://www.beyondhealthfood.com/namena/organski-proizvodi/golica-sirova-organska-detail