November 16, 20195 yr 1 hour ago, renne said: @adam kad krećemo sa panetonom? ja već kupio ti si vestac neki.... bas juce razmisljao kako bih mogao kupiti jedan danas kad krenem u nabavku. jer odolevam vec nedeljama, na kraju sam zivaca.
November 16, 20195 yr trenutno mi je bugarska sigurnija od linde a i njima ljudima bozic, spremni su. sent from bubamoto
November 16, 20195 yr 10 minutes ago, nisam ja said: Šta to beše, neki slatki lebac? magicni talijanski bozicni lebac. al opasan po zivot. jedes do gushe. zatim zacepis nos i nastavis do temena.
November 19, 20195 yr On 16.11.2019. at 11:54, renne said: ma u lindi je 600 kinte, ko bi vukao iz bugarske Meni panetone pravi svekrva, u modli za kuglof. Lepši od kupovnog, sreće mi. Jedino što ona asketski stavlja samo kandirano i suvo voće, neće čokolade i sl mada meni je to ok.
November 19, 20195 yr dajte sliku tog iz lidla. ja pokušo ženi da objasnim ona mi donela neka dva kuglofčića.
November 19, 20195 yr I ja baš gledam, valjda ovo... https://www.lidl.rs/sr/p/slatke-novogodisnje-mastarije/panettone-kolac/p11664 Mada meni ovi razni marcipani deluju zanimljivije. Edited November 19, 20195 yr by mraki