beyoncé Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 20 hours ago, kobni zelaya said: Nema kod nas, doneo mi drugar iz Amsterdama, jer sam totalno poludeo sa tim kada sam prošli put bio u Amsu. šta je to, kobni? jel mekano i kremasto? kad reče amsterdam, zauvek krejvujem njihov industrijski filet americain i to onaj u crevcu što može da se istisne direkt u usta, soproštenjem
kobni zelaya Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 (edited) 8 hours ago, beyoncé said: šta je to, kobni? jel mekano i kremasto? kad reče amsterdam, zauvek krejvujem njihov industrijski filet americain i to onaj u crevcu što može da se istisne direkt u usta, soproštenjem Nisam to probao, a rado bih. Custard Cakejes su nekakvi kolači - okolo je fin blag patišpanj, a unutra je pečeni custard creme (taj deo podseća na pečeni čizkejk). Još je uvek na nekom popustu i košta 1 evro. Izuzetno sam se zapalio za to. Edited August 31, 2018 by kobni zelaya
Willow Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Navukao se na Klipsi kokice sa kikirikijem. Predobro sranje.
halloween Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Danas sam se opremila za putovanje vozom - Coca Cola zero, Pardon grisini sa kikirikijem i Medeno srce. Preko puta sede 2 izgubitisa pričaju o zdravoj hrani, piti od razvučenih kora i koprivama, pišu recepte. Kad sam krenula da ređam moj meni, tajac, imala sam utisak da će mi oteti sve i baciti kroz prozor.
kobni zelaya Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Objasni im da na svetu celom ništa zdravije i bolje od Zerovače nema.
maheem Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Spasila je Zerovača inače bi je izgazili i bačili kroz prozor
mraki Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 (edited) Ti grisini sa kikirikijem su jedno zlo. Ukusno zlo! Edited September 30, 2018 by mraki
ivy Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 jos je bolje kada sam otkrila da je Lucar kikiriki puter taj ukus koji ide u stapice sa kikirikijem i sada mogu da ga jedem kasikom bez suvih stapica :p
darling Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 ne zezaj ajvi da kupujes kikiriki maslac kad mozes sama da ga napravis
ivy Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 pa ne mogu da napravim jer nemam blender,ovako ponekad kupim teglicu i gotovo,ne moram da ulazem 5-8hiljada u blender i da mogu da ga napravim pricamo o stapicima sa kikirikijem a ovo je TAJ ukus iz njih..drugi puteri nemaju TAJ ukus..
kobni zelaya Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 1 hour ago, ivy said: jos je bolje kada sam otkrila da je Lucar kikiriki puter taj ukus koji ide u stapice sa kikirikijem i sada mogu da ga jedem kasikom bez suvih stapica :p Drugar koji se loži na kikiriki puter i stalno kupuje kaže da je ovaj daleko najbolji koji ima da se nađe, naročito kad se učita odnos cena - kvalitet i da šije sve uvozne.
Recommended Posts