katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Ne jedes meso? Meni je tako nesto omiljeno na pohovanoj piletini. Ok je i na pohovanim tikvicama, al tu vise volim nesto sto bas zhezhe
darling Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 ne jedem, a ne volim ni pohovane tikvice ovako jednostavno sa sirom mi je ispalo taman da se navucem.
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 Pohovane tikvice + sir + bas ljut sos. Nema bolje hrane u svijet.
nisam ja Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 onaj fazon narendaš tikvice, pa sa jajetom i brašnom praviš ćuftice ili pljeske pa pržiš? to je baš dobro. sutra idem po taj džem pa će pravim tikvice.
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) Pohovani komadi(pljeske), nista rendanje. Mada mi tu vec ide bolje neki jaci sos. Slatko ljuta varijanta nenormalno dobro ide na pohovanu piletinu. edit: iseku se, posole i ostave da odstoje da se ocede od vode. Onda brasno i jaja pa na vrelo ulje. Na kraju na neku salvetu da izgube visak masnoce. Kad pominjem tikvice opet cu da izreklamiram Adamov recept. Svakako navlakusa, a jedan od najboljih recepate koji je ppp video... Edited April 13, 2018 by katamaran
katamaran Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 On 6/18/2015 at 15:06, adam said: ovo tvoje kao neka musaka od tikvica. dobro zvuci, moracu da probam. ja volim te tikvice na sirotinjski, kako je moja baka pravila, jelo se u mostaru zove buranija. iseckam tikvice na kriske, ubacim u kesu, sunem kasiku brasna i malo soli, prodrndam, bacim u nauljenu tepsiju, ispecem na rumeno, izvadim, sacekam par minuta pa prelijem kiselim mlekom sa izgnjecenim blukom (kao sto se zalivaju buredzici i mantije). za prste lizat. edit - pojo rucak. sad hukcem i kuckam. @ Adam Izvini za quote (zaboravih kako da linkujem post) ovo savrsenstvo mora da se reklamira...
cmrlj Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) pojavila se u maksiju, kao i bakalar na bjanko istog proizvodjaca. valja bakalar, al ova mi bolja, ozbiljno sam se navukla na obe. Edited May 3, 2018 by cmrlj
Bujodrag Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Ovo prodaju u onim radnjama neZdrave hrane, odmah pored raznih oraha ljuspica i sličnog. Kao neki rafaelo ali u formi cevke. I nije skupo. u sto grama za osamdeset dinara stane šest komada. I ja se skroz navukao. Čak ni semenke više ne kupujem
darling Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 cija sjeme i kefir zbreg. ne znam koji mi je, al svakog dana jedva cekam kad je vreme to da se jede.
askeladden Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Ovsena kasa sa maslacem,malo secera i cimetom,svako jutro kad sam na poslu,vec godinu dana. Juce nam ne skuvase za dorucak jer je praznik,pa kao pravice finu klopu.Ne bese mi pravo.
darling Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 i hear you brother. inace, dobar fazon to s maslacem, probacu kad mi prodje ovo moje susenje i kad sam osudjena na asketsku ovsenu na voci i ni sa cim, al koju sam isto neobjasnjivo pocela da volim.
InvisibleLight Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 isto mesec dana jedem ovsenu u vodi, izbacila jogurt zbog apsorpcije gvozdja koje pijem ujutru ovsene, voda, kasicica mlevenog semena lana, chije, malo cimeta i meda mislim da se necu ni vracati jogurt varijatni
Recommended Posts