Filozof manijak Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Nije ti suv pomelo, mislim u odnosu na ostale citruse?
Mr.Mxyzptlk Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 (edited) urme sa cokoladom i bademom............... Edited December 6, 2017 by extragluv
Willow Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 27 minutes ago, Filozof manijak said: Nije ti suv pomelo, mislim u odnosu na ostale citruse? Jeste malo suvkast u odnosu na ostale citruse, ali to mi se takođe dopada kod njega - nema soka da prska naokolo i curka ti niz prste dok ga kidaš i jedeš.
adam Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 izdrzah do juce, branio se lavovski ove godine i evo izgurah do pocetka decembra. prilican uspeh - prosle godine sam krenuo mnogo ranije. jos kad bih naucio da stanem makar na pola struce....
Frank Pembleton Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Pantone ili kako već beše......shit has hit the fan ....
pt 2.0 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Kesten pire Frikom :facepalm: , a o Nuteli da ne govorimo. Zlo mi je.
palikaris Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Jao kesten pire frikom, na to sam bio navucen jedno vreme ko budala
renne Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 izdrzah do juce, branio se lavovski ove godine i evo izgurah do pocetka decembra. prilican uspeh - prosle godine sam krenuo mnogo ranije. jos kad bih naucio da stanem makar na pola struce.... Ja ove godine još ni jedan
Frank Pembleton Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Taj kesten pire valja?Što je meni ostalo u glavi da je to onako ko sapun?Odlično ako je dobar. Jel ga ima svugde?...shit has hit the fan ....
adam Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Just now, renne said: 48 minutes ago, adam said: izdrzah do juce, branio se lavovski ove godine i evo izgurah do pocetka decembra. prilican uspeh - prosle godine sam krenuo mnogo ranije. jos kad bih naucio da stanem makar na pola struce.... Ja ove godine još ni jedan blago ti se. ja vise nisam mogao izdrzati.
pt 2.0 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 14 hours ago, Frank Pembleton said: Taj kesten pire valja? Što je meni ostalo u glavi da je to onako ko sapun? Odlično ako je dobar. Jel ga ima svugde? ne počinji. samo ne počinji.
Recommended Posts