Jeremija Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Interesantno da su stapići, a ne one ribice, ili šta su već bile osamdesetih.
Willow Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 (edited) Premia kokice iz Maxija. Imam u šteku nekoliko jumbo pakovanja, da ne pofali. Super su, stvarno. Samo grabiš iz činije i trpaš u usta. Edited April 26, 2017 by Willow
boshoku Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 (edited) kokaje se vataju za zube, ko kikiriki, al jesu kul Edited April 26, 2017 by boshoku
Ardian Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Kad je dzabe 14.99din, i meni je milo! To je, u stvari, Stobi flips, moj omiljeni :)
Zverilla Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Priznajem samo kviki gric drooooooool otkad ovo nisam jeo, a sad mi se mnogo jede
Willow Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Jbg, navukao sam se na voćku pomelo iz Maksija, ojadio sam prodavnicu u blizini zgrade. Izgleda neugledno, kao neki nabrekli grejpfrut, i dok ga čovek ljušti kora mu smrdi na izgorelu plastiku, ali ukus... Fantazija... Teksurom podseća na grejpfrut, ali nema nimalo gorčine, sladak je i fenomenalan, sigurno jedna od najukusnijih voćki koje sam jeo u životu. Evo, to je ovo:
Recommended Posts