Frank Pembleton Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 ti đavli sadrže i bademe i koštice od kajsija inače kad god sam u bilo koji kolač/tortu od badema dodala malo koštica narod* se oduševljavao *svih naroda, narodnosti, oblika i boja Kako bre koštice?Jedini koga zamišljam da bi se tome obradovao je privatni zubar koji će da popravlja te slomljene zube....
renne Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Sadržaj koštica, crni veljo [emoji38]ol: @adam Eno stoje na polici panatone, odolevam junački
adam Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Eno stoje na polici panatone, odolevam junački eh... odolevam i ja amaretima al panatone - nema sanse.
renne Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Pabatone su jedna od retkih stvari koje ne mogu iskuliram kad krenem da jedem. I onda što kasnije starujem Zlo je ova Italija šta sve ima...
svashtabezneshto Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Ja obožavam koštice od kajsija, mislim da sam i kajsije jela samo zbog tih koštica.
adam Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Pabatone su jedna od retkih stvari koje ne mogu iskuliram kad krenem da jedem. I onda što kasnije starujem Zlo je ova Italija šta sve ima... ne mogu ni ja. al ne mogu ni da iskuliram. u pravu si za italiju. sve sto covek proba je navlakusa. propast.
Amelija Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Kako bre koštice? Jedini koga zamišljam da bi se tome obradovao je privatni zubar koji će da popravlja te slomljene zube.... haha unutrašnjost koštica, naravno kao i unutrašnjost badema (ljuske su im isto sranje, teško za razbiti ali vredi )
Amelija Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 a kad smo već kod teme... koštice kao takve... kuku lele koliko sam ih samo pojela i ne mogu se zaustaviti, dokle god ih ima...
banatjanin Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 imala baba nekoliko stabala. vazda se kuvali pekmezi i sokovi, a koštice sušile na starim novinama prostrtim u ladovini. jelo se dok ima, svaki dan, cigla, čekić, činija sa strane i udri. inače, pre neku godinu sam čuo da su štetne u većim količinama.
ToniAdams Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 dajte, znate li kolko ih treba pojesti da bi bile stetne? cianida ima i u kospama jabuke i pomorandze. nema tu mesta strahu.
aram Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Zasto je Pesti... a ne pesto, i zasto nije malim slovom?? ...poslato sa prinudnog... zato jer to nije vise pesto genovese, nego nesto "alla genovese", pogledaj sastojke.
Recommended Posts