nisam ja Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Mexicorn generalno, barbecue trenutačno.
renne Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Što da ne, vrlo rado. Može i na 4. juli. Otvorio nam se Bingo u bivšem Tušu pored bimala
fikret selimbašić Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Otvorio nam se Bingo u bivšem Tušu pored bimala Čuo sam, nisam još pohodio niti sam u taj dio grada zalazio otkako je Tuš zatvoren a tamo sam zbog paulanera u burićima odlazio, bio najpovoljniji tad. Što se tiče 4, jula, nisam mislio na Bingo nego na onu aščinicu na križanju za Dizdarušu i Rijeke. Imaju mnogo dobar roštilj, ćevapi odlični.
renne Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) Znam, znam, znam šta si mislio. Mogli bismo sledeći vikend overiti Edit: tek sada vidim koji sam post sinoć citirao, otuda zabuna :) Još jedan edit: Tuš nikada nisam prežalio, baš bilo dobrih stvari Edited September 24, 2016 by renne
fikret selimbašić Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Znam, znam, znam šta si mislio. Mogli bismo sledeći vikend overiti Edit: tek sada vidim koji sam post sinoć citirao, otuda zabuna :) Još jedan edit: Tuš nikada nisam prežalio, baš bilo dobrih stvari +1 za boldovano. Sledeći vikend bi i te kako moglo ukoliko me ne angažuju da sekjuritiram negdje na dan izbora.
MayDay Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Pustite vi to, nego ko od vas poznaje Brenu iz mladosti?
fikret selimbašić Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Pustite vi to, nego ko od vas poznaje Brenu iz mladosti? Ja sam previše mlad za to, ona je počinjala karijeru kad sam ja krenuo u drugi osnovne.
renne Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Pustite vi to, nego ko od vas poznaje Brenu iz mladosti? Ja sam joj poznavao roditelje i sestru, ali nju ne. Doduše išli smo u istu gimnaziju, pa je bila njena slika na panou sa maturantima :) Inače je počela karijeru u hotelu Galeb, današnja Jelena
fikret selimbašić Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) Brena je jedna od najvećih faca ex ju. Već u trećem osnovne jedanaest od sedamnaest curica iz mog razreda je bilo ošišano na tzv. jaje frizuru, eto kako je to munjevit uspjeh bio. Prošle godine sam tu sliku ponovo vidio nakon dugo vremena i presmiješno izgleda, po tri "jajeta" raspoređeno lijevo i desno od učiteljice :) Edited September 24, 2016 by fikret selimbašić
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 delezov torti'dip cheese sos sa ukusom sira(ljutkast) za tortilje, može i za sendviče
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Meni se kao svideo na prvu loptu pa ga posle zaboravih u frizu. Kolko se secam imao sam gorusicu od njega.
Recommended Posts