July 17, 20168 yr Kupim nutelu, necu to da jedem, skupo, neka jedu deca. Kupim linoladu i pojedem dva leba i kanticu, tj kantica je samo ostala. Ovo skuplje je ipak zdravije.
July 18, 20168 yr Grekos grčki jogurt sa ukusom tiramisua. Sva sreća pa je jedna čašica 225 kcal. I to je puno manje od pravog tiramisua, a plus mi ovo pravo lepo.
July 19, 20168 yr Da li se ovo već pojavilo u prodaji? Navlakuša u najavi ako bude onako kako ja zamišljam smoki sa 30% kikirikija. Sa malim zakašnjenjem da prijavim da nema ništa od navlakuše. Udvostručili su dimenzije smokića i to je to, o 30% više kikirikija nema ni govora, ko da sam siporeks jeo. Smoki classic i dalje caruje.
July 19, 20168 yr Meni je najbolji Gold flips, lokalni proizvod iz Srebrenika. U skoro svakoj kesici nađem onih grudvica kikirikija, jednom mi se potrefila velika kao ping-pong loptica, to mi dođe ko dezert :)Stobi nisam jeo dvadeset i kusur godina a sjećam ga se kao dobrog.
July 20, 20168 yr Ima ga skoro svuda, u Bingu 100%. Uzimaj manja pakovanja, dosta češće se tu nalaze kikiriki grudvice. Pravi ih nekdašnja Majevičanka Srebrenik, oni što su davno pravili onaj slatki crveni flips Crvenkapica, mislim da je bio sa ukusom maline. Edited July 20, 20168 yr by fikret selimbašić
July 20, 20168 yr Jel? Pa što s' ne javi? Obavezno se javi. Nego, kulih taj njihov gold čips, ono je odlično
July 20, 20168 yr Sve kupio, odlično sve I da, obavezno se javi, odemo kod Džimija ili Meraje na ćevape, ako ništa drugo :)