June 11, 20168 yr Fala još jednom renne, planiro sam poslije ove utakmice biciklom do tamo ali mi kiša remeti planove.
June 26, 20168 yr ima li sta bolje u ovim vrucim danima od krastavca. na pola po duzini, posolis jednu stranu, protrljas drugu, zagrizes i momentalno osetis kako se zivot vraca u tebe
June 26, 20168 yr ima li sta bolje u ovim vrucim danima od krastavca. na pola po duzini, posolis jednu stranu, protrljas drugu, zagrizes i momentalno osetis kako se zivot vraca u tebe jbt, naravno da ima
June 27, 20168 yr ima li sta bolje u ovim vrucim danima od krastavca. na pola po duzini, posolis jednu stranu, protrljas drugu, zagrizes i momentalno osetis kako se zivot vraca u tebe ima. paradajiz tm iz frižidera, na četvrtke, pa par zrna krupne soli o'zgo, pa prstima Edited June 27, 20168 yr by banatjanin
June 27, 20168 yr ima. paradajiz tm iz frižidera, na četvrtke, pa par zrna krupne soli o'zgo, pa prstima ma ko jabuku, kakve cetvrtke
June 27, 20168 yr Opet so. Joj. So krastavcu i paradajzu nekako ubije svu svežinu. Al' super je kad se jede kao jabuka a sok se sliva niz bradu. Njam.
June 27, 20168 yr tek ubran, iz bašte, ugrejan od sunca, samo plakneš 'ladnom vodom na baštenskoj česmi, pa kad zagrizeš, on spolja hladan, a iznutra topao... ..jbt, nisam ja baš normalan Edited June 27, 20168 yr by banatjanin
June 27, 20168 yr I ja bih tako ne_bio normalan da imam baštu. No, dobro, imam gramofon. I krastavac u frižideridu.